Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
az igen 43 válaszról maradtam le mikor utoljára megnéztem.
valaki összefoglalná mi történt azóta és a kérdező is megjelent e mert még nem néztem végig :D..
Komolyan kitette az az egy valaki itt a facebookra ezt a kérdést?
csak mert azóta se láttam..
nyilván ott másabb vélemények érkeznek hisz ott nem névetlen emberek vannak és ott azért visszafogottabbak..már ha ilyen vélemények jöttek..amúgy durva tudtam hogy eléri a 300 választ és a kérdező azóta is eltűnt :D..
"alig néhányan"?
Kb 2en, az is a kérdező volt más profilról sztem 😃
Ez nem anonim oldal? Honnan veszitek, hogy több profilról ír?
Kinek van erre energiája?:)
Na az aki azt mondta kiteszi a facebookra ezt írta nekem...
Nem hajlandó megmutatni akkor mi értelme volt ezzel flexleni..??
Ne haragudj, a privát oldalam nem osztom meg. De mivel a barátaimat magam válogatom meg, a családom pedig segítőkész és összetartó, nem leo meg, hogy ott normális vélemények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!