Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
Azért azt megírhatnád, hogy pontosan mit írtál ki a facebookra.
Feltételezem, nem a teljes tényállást, ami a kérdésben szerepel. Gondolom, nem írtad bele, hogy a férj KÉNYSZERÍTI a nejét erre.
Ne haragudj, facebookon posztoló, de nehogy már szentté avasd magadat, mert akkor éppen otthon voltál, amikor az ápolásra szükség volt.
Majd ha a munkádat/bevételedet kell otthagynod ahhoz (és ott is hagyod), hogy ápoljál, akkor posztolgassál.
343: én is pont ezt írtam, hogy ha nagyon bizonyítani akarná, simán ki tudja takarni, és idetesz egy screenshot-ot....
De nyilván kamuzott!
341, konkrétan linkeltem a kérdést, hogy elkeserítő, micsoda hozzászólások vannak. Ennyi, mindenki elolvashatta, senkit nem fűztem hozzá.
Az én ismerőseim közt, az én családomban ha a házastárs családjának segítünk, az alapvető, nem pedig lepasszolás. A házasságkötéstől egy család vagyunk. Én megdöbbenéssel olvasom, hogy ez ma már mennyire nem mindennapos, pedig csak 44 éves vagyok.
Most halt meg az édesapám, szervezem a temetést. A férjem unokatestvérei télen temették az apukájukat, most azonnal hívtak, hogy hova menjek, hova ne, miben segítsenek. A férjem nagynénje kb 30 km-re lakik, csak fiai vannak, nekem nem is volt kérdés, hogy veszek neki meleg fekete pulóvert, sapkát a temetésre...
Nekem ez nem is kérdés, magunk ez szívből jön. Ahogy az is, hogy ha ápolni kell valakit, megkeressük a legjobb megoldást, és nem azt nézzük, kinek a dolga lenne. Nálunk közös.
350 komment elérve 😂😂😂 ez kellett a népnek.
Majd a gyk fb oldala is kiteszi a kérdést mert előszeretettel posztolnak oda is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!