Kivel értetek egyet ebben ? Ápolás kérdése
Adott egy beteg mama, egy gyereke van. A férj, akinek van egy felesége és egy közös gyermek.
Az ápolásnál mi lenne a helyes a fia maradjon otthon és ápolja ? De ennek súlyos ára lenne, a saját családja gyereke megélhetése mert a feleségtől jóval jobban keres. De sajnos annyit azért nem, hogy egy jobb otthonra fussa belőle, meg hosszú várólisták vannak. Vagy ápolja a feleség? Igaz nem az anyja és nem is biztosan akarja de az ő épphogy minimálbér keresete ha kiesik az még beleférne jobban.
Várom a pro és kontra nézőpontokat érveket.
Én is jelentettem... Nekem töröltette a drága még pár válaszomat is, mert megmondtam h árad belőle a nőgyűlölet éppkézláb választ nem tud adni egy megoldásra se ..
Számára csak az van h a feleség menjen mert a pasi...
Tartom magam ahhoz ha ennyire szar lenne az anyagi helyzetem NEKEM MINT A FÉRJNEK aki elvileg CSALÁDFENNTARTÓNAK kéne lennie... Nekem lenne kötelességem az, hogy a feleségem és a gyerekem ( hány éves is? Ez se derült ki...) és az anyámat tudjam segíteni.
Szarnám le per pillanat az ügyfélkört Ausztriába simán kilehet menni 3 hetente haza lehet jönni 2 hétre .. máris jobban keresek
Az ápolasi dijbol a legmagasabb osszeg is 74.000 ft koruli. De ehhez a mamat mar minositeni kell, hogy annyira beteg...ennel csak kevesebb az apolasi dij 1 honapra.
Ezzel szemben a .inimalber netto osszege 110.000 ft korul van.
Ezert nem kerdes, hogyha a mama annyira nem trotty, akkor bizony se a.gyereke se annak hazastarsa nem szivesen megy apolasira.
A csladunkban apoltak magatehetetlen idos embert par evig. Tobb testver volt es kizarolag a testverek mentek el apolasira legyen szo lany vagy fiugyermekrol. 3gyik se varta el, hogy a mamat a vejuk vagy a menyuk apolgassa.
A napi 24 oras felugyelet, pelenkazas katasztrofa. A pelenka ara akkkoriban kb vitte is az apolasi dij havi osszeget (azt a ma 30.000-et akkoriban 25.000-et).
De ott 6 honapnal tovabb senki nem vallalta az apolast, az pont eleg volt mentalisan es fizikailag egy adott embernek, akinek a kepesitese se volt meg hozza csak ugye a szeretet es elfogadas vagy csak a kitartas.
Kesobb mas csaladtag eseteben idos korban maga kerte mehessen otthonba. A beugro a teljes nyugdija volt es valamennyi havi 30.000 korulit fizet ra a csalad. Magan (egyhazi) hely. Most galtozott a beugro, es mint sok mas helyen be kell adni 1 milkat es persze a nyugeijat es ha az nem fedezi a koltsegeket, akkor meg valamennyit rafozet a csalad.
Egy falusi hazat is el lehetne edni azert 2 millaert. Es a hitel se lehyen kifogas.
A feleseg min8malbereert mar lehetne valami apolonoszeru holgyet fogadni. Bar okkitudja. Vagy a kis hazat berbe adni. Es a berleti dijes nyugdji menne az otthonba.
Vagy mamat koltoztetni a hazasparhoz es nappalra hivni gondozot este meg ferj es feleseg fellvaltva jol elvan vele es meg az unoka is.
237: miről hadoválsz...??? Miféle örökségről....?????
Ha az öreglány meghal, a fia örökli! Ha meg a férj meghal, akkor a közös gyerek! Az asszony max az ingóságokból örököl... Másfélszobás lakásban nem hinném hogy túl sok értékes cucc van, amit örökölhetne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!