Szerinted mennyire vagyok idióta ilyen tervekkel? (lent)
18 éves vagyok, vannak terveim de szüleim egyáltalán nem veszik komolyan. Azt mondják, elkényeztett vagyok, túl pici, gyerekes és rettentő idióta mivelhogy ilyen "terveim" vannak. Mivelhogy ma Magyaroszágon nem keresnek ennyit az emberek.
Mik a terveim? A következő: szeretnék munkát találni, elköltözni otthonról (mert egy igen lepukkant nehezen megközelíthető pesti lakótelepen élünk egy csöppnyi lakásban) egy újépítésű metróközeli garzonba, lízingelni egy kocsit (nem egy bmw kabriót de nem is egy 20 éves suzukit ami a szüleimnek van) hetente kozmetikushoz járni, gyakran fodrászhoz, divatosan öltözködni esténként szórakozóhelyekre menni.
Ezt tényleg megvalósíthatatlan ma, Magyarországon, egy anyagilag középkategóriás átlag családból jött lánynak?
Mond meg a szüleidnek hogy én most 26 éves vagyok és milliomos :) Hogy pontosan menyire rug a vagyonom és pontosan miböl szereztem nem árulhatom el de ami nekem a lényeg hogy van egy szép nagy házam Budapesten és Párizsba egy jo kocsim és barátnöim és rengeteg gondtalan szabadidöm.
Szüleidet mint szülöt névtelenül is tisztelem de nincs igazuk mivel ha az ember okos és kitarto (na meg persze át kell taposni ehez másikon is ) akkor bármi sikerülhet neki. Ahozz hogy valaki milliomos legyen elég csunya dolgokat kell tennie de ami a te célod szerintem elég egy jol fizetö munkahely is. Ha elvégeztél egy középosztálybeli szakmát vagy éretségi után tovvábbtanulsz és gyüjtöd a pénzt akkor szerintem hamar öszejön a lakásra, a lényeg hogy gyüjsd mert csak pénzböl lesz több pénz (én is gyüjtötem már 14 éves korom ota aztán befektetem 17 évesen "ebbe abba" ) ha meg nem akarod megvárni azt a pár évet amig öszejön egy ingatlanra a pénz vegyél fel hitelt (ezt mondjuk nem ajánlom) vagy menj albérletbe addig.
Sajnos többet nemtudok segiteni a lényeg hogyha nincs pénzed amivel elkezdesz zsonglürködni akkor csak a péznszerzés a 0-rol azazz a munka jöhet szoba.
Amugy abszolut nem lehetetlen megszerezni amire te vágysz. SÖT !
a kocsihoz nem ragaszkodom.
de ez nem hinném h 300 ezer... olyan 200 lehet: lakás 50+30rezsi, bkv bérlet 10, fodrász 10, kozmetika 10, sport 10, kaja 30, és marad 50 ruhákra és szórakozásra.
ha el tudnék helyezkni egy nívósabb boltba eladónak? vagy egy elit cukrászdába, étterembe pincérnőnek? ott kereshetnék ennyit, nem? mit gondoltok?
Nem tudom, hogy idióta vagy-e, de az biztos, hogy 210 000 forintot a 9 óra/napot dolgozó közgazdász anyám keres, és többet tanult érte, mint egy bolti eladó! (Persze ő is volt kezdő, kezdő fizetéssel!)
Egyébként nagyon nem értem, hogy hogy lehet az, hogy a terveid külsőségekben nyilvánulnak meg...
De megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!