Anyám egy idióta! Gyűlölöm! Ti mit tennétek a helyemben?
A lényeg, hogy folyton beszól valami miatt és bolhából elefántot csinál.
Egy hete mondtam fel a munkahelyemen, mert nemsokára úgyis megszűnne, nekem pedig rengeteg teendőm van mostanában (sok tanulnivalóm van, be kell fejeznem a jogsit, okmányokat intézni stb., ezt csak úgy mellékesen írtam le).
Ami miatt ma problémázott: csütörtökönként szokták elvinni nálunk a szemetet. Anyám reggel bekiabált, hogy tegyem ki a kukát, mondom rendben van. Kitettem és kivittem a szemetesben lévő zacskót is. Nemrég hazajött és elkezdett üvöltözni, hogy miért nem dobtam ki a hűtőben lévő szarvashúst, mert most itt fog megromlani és minden büdös lesz. Mondtam, hogy fogalmam sem volt, hogy ki kellett volna dobnom, de majd a közeli mezőre kiviszem (elég sok lakatlan terület van a környékünkön). Ennek ellenére kiabált, mindennek lehordott. Most is csapkodja a tányérokat, felhangosította szinte max.ra a TV-t, csak, hogy zavarjon engem. Egyszerűen nem normális.
Nap mint nap ez van. Nem régóta dolgozom csak, így egyelőre nincs annyi félretett pénzem, hogy elköltözzek. De addig mégis mit tehetnék?
ehh..:D
azért ne gyűlöld, bár nehéz eset..:D
hány éves vagy? érettnek tűnsz. nem akarsz költözni?:D
szóval nincs félretett pénzed, de a "rengeteg" tennivalód miatt azért felmondtál a munkahelyeden...
azt hiszem, kettőtök közül inkább te vagy az idióta.
Okoska..Jobban jártál volna ha a munkahely rak ki,nem felmondasz.Munkanélkülit legalább kapni fogsz???
A jogsi a saját pénzedböl lesz hogy ilyen nagy a szád???
Arra nem is gondolsz mi állhat a folytonos idegeskedés mögött????Biztosan valami problémája van anyudnak,csak te nem tudsz róla....
Mit tehetsz,beszélgess vele......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!