Mit tehetnék, hogy ne legyen rossz a kapcsolat a párom exnejével?
A régi feleségnek valószínűleg az nem/sem tetszik, hogy hétvégente eljátsszák hármasban a mama-papa-gyerek háromszöget. Ez szokott is menni egy ideig programok, ajándékok, műmosoly...-, amíg az új csaj be nem vágódik teljesen a pasinál. Ha lesz közös gyerek, akkor jönnek majd azok a kérdések, hogy
- meddig kell a páromnak a gyerektartást fizetni? mehetne akár diákmunkázni is..
- ide akar költözni az előző házasságból született gyerek, én ezt nem akarom
- hogyan lehetne az első kölyköt kizárni az örökségből?
satöbbi, bele kell csak lapozgatni a Gyakoriba
A te kótyagos bucikádban maximum.
Próbáltam már közeledni az exnejhez, még a lánnyal való első találkozás előtt, mert gondoltam tudni szeretné, hogy kivel tölti majd a lány a hétvégék egy részét, de nem akart megismerni. Ezzel nincs is baj, nem kell engem kedvelnie, ha neki úgy könnyebb, akkor utáljon nyugodtan, de a gyereket miért kell befolyásolni? ---> Ennyit erről. Marhára nem vágyik semmi olyanra a kérdező, amiket te behallucináltál a sztoriba. A beteges te vagy, meg a toxikus exfeleség.
Páran nagyon félreértették a dolgokat, egy szóval sem mondtam, hogy engem imádnia kellene az exnek, de szerintem egy normális viszony, ahol tudunk egymással egy-két szót váltani tisztességes hangnemben, az nem ártana. Szíve joga utálni engem, csak a gyereket sajnálom, hogy ilyen befolyás alatt van. Beszélgettem tegnap a párommal erről sokat, leül majd beszélni vele, hogy hátha rendezni tudjuk valahogy a dolgokat, ne mérgesedjen el még jobban a helyzet, próbáljuk mindannyian azt nézni, hogy a gyereknek mi a jó.
A segítő kommenteket viszont köszönöm szépen! :)
"A férfi új nője egy hebrencs, ugrabugra nő, aki elvárná, hogy az egész világ az ő lába nyomát csókolgassa, csak mert most éppen ő van az apucival."
Bocsánat de ezen olyan jót nevettem :D Én, 43 évesen (pontosan annyi idősen mint az exnej, egykorúak vagyunk), hebrencs ugrabugra... na nem baj, ez tetszett, jól indult a nap :)
De miért kéne veled a nőnek szót váltania? Ott az exférje, a gyerekről szót vált azzal, más közös téma meg nemigen lehet mostanra. Neked az égvilágon semmiről nem kell vele csacsognod.
Ha majd találkoztok a gyerek ballagásán, esküvőjén, akárhol, akkor az elvárható, hogy majd normálisan köszönjön neked és fogadja a köszönést, de ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!