Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb dolog, amit a családotok a nyakatokba akart varrni, téged okoltak miatta vagy amiért leszidtak?

Figyelt kérdés

Velem ma volt, hogy családi ebédre mentünk nagyszülőkhöz a szüleimmel és öcsémmel. A szüleim sokáig rgaszkodtak ahhoz, hogy ilyenekre öltönyben kell menni, velem már nem működik (én sem szakadt ruhában megyek), hál Istennek feladták.

Ma az öcsém (én 17, ő 15) megkérdezte tőlünk, hogy az öltönye jó lesz-e. Erre én, hogy ahogy tetszik. Erre anyám nekem esett, hogy az öcsém előtt ne mondjak ellent neki, apám meg persze anyámnak hitt. Nehéz volt az ebédet végigcsinálnom, végig remegett a gyomrom, mert durvábbak is elhangzottak indulás előtt...

2021. máj. 24. 22:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Jesszus a nagyszüleid talán a Rockefellerék, hogy öltönyben kell náluk megjelenni?

Ez után a sztori után az én akármilyen saját családi történetem lópikulának tűnik.

2021. máj. 24. 23:41
 12/22 anonim ***** válasza:
96%

A legnevetségesebb?

Hogy lánynak születtem.

Persze, olyanokat is kaptam, hogy minden otthon töltött napom egy koporsószög anyám koporsójába, olyat, hogy anyám miattam fog elkárhozni, meg ehhez hasonlók.

Ehhez képest semminek tűnik, amikor azért vettek elő, mert nem köszöntem a piacon a magyartanáromnak (nem láttam!!!!) vagy mert miattam tört el az én saját bögrém, miközben anyám mosogatta, de természetesen nálunk is volt a fentebb említett 'kérj bocsánatot a nagymamától, mert nem kezicsókolomot köszöntél!' balhé.

Egy idő után már eljutottam arra a szintre, hogy magamtól is mindenért magamat hibáztattam.

2021. máj. 25. 01:05
 13/22 anonim ***** válasza:
91%
Oh my god! Az én családom nem is beteg.
2021. máj. 25. 02:11
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem a közvetlen családom, de én azoknak éreztem a(z ex)férjem családját. Miután elváltunk a férjemmel, az exanyós (akivel amúgy a házasság alatt extra jó volt a kapcsolatunk - legalábbis én így éreztem) engem hibáztatott azért, mert a kisfia bunkó lett velük, nem köszönti fel őket a jeles napokon, nem megy hozzájuk olyan sűrűn (valójában ilyen volt alapból is, csak már nem volt, aki bokán lökje az asztal alatt a lábát, ha olyat mond, aki megvegye anyukának a virágcsokrokat a fia helyett vagy akárcsak szóljon róla, hogy "Anyádnak szülinapja lesz").

Fél év múlva már olyanokat mondogatott anyós, hogy mellettem meleg lett a fia (nem lett meleg, csak nem volt kapcsolata egy ideig a szakítás után).

2021. máj. 25. 07:26
 15/22 anonim ***** válasza:
91%

Én tényleg nem értem, hogy a gyerekvállalást miért nem kötik legalább egy minimális pszichológiai felméréshez!

Minden szarhoz papír kell, még egy menhelyről kért állathoz is tesztelik az alanyokat, egy gyereket - egy induló életet - meg mindenki úgy tehet tönkre, ahogy akar!

2021. máj. 25. 09:16
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Jó ég, kérdező, nagyon sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak. Egyetemen kapucnis pulóverben mentem el egy szóbeli matek vizsgára, a prof. is hasonlóan öltözött, és a világon semmi gond nem volt belőle.
2021. máj. 25. 10:12
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztarhadt.

Így végigolvasva a válaszokat rájöttem hogy az én családom egészen normális...

2021. máj. 25. 12:56
 18/22 anonim ***** válasza:
82%
Ebből látszik, hogy nem lenne minden jöttmentnek gyereket csinálnia, mert alkalmatlan a gyereknevelésre.
2021. máj. 25. 21:05
 19/22 Metionin ***** válasza:
100%
Nálunk orvoshoz meg ügyet intézni kellett kiöltözni. Gimis koromban anyám majdnem infarktust kapott, amikor megtudta hogy az iskolai ruhámban voltam orvosnál, komolyan haza kellett volna buszoznom 45 km-t miután rosszul lettem, átöltözni majd visszabuszozni orvoshoz? Vagy "szépruhát" hordani magammal arra az esetre hogy mi van ha rosszul leszek és orvoshoz kell menni? :D Kiskoromban is ha pl. lázas beteg voltam, képes volt azzal nyüsztetni hogy kiöltöztetett és úgy vitt fel az ügyeletre. Már felnőttként volt, hogy mentem elé az állomásra és kicsúszott a számon, hogy előtte bankban voltam, anyám egy óráig papolt hogy hogy mehettem be nyári ruhában a bankba, tiszta szégyen. Valahol felfogom, mert arrafelé tényleg kiöltöznek ha mennek valahova, mert a legtöbb embernek egy kórházi kivizsgálás, egy orvos, egy banki ügyintézés vagy simán az utazás eseményszámba megy. Máig felismerem a buszon meg a villamoson a szép ruhában kényelmetlenül feszengő idősebb embereket, hogy na tuti arról a környékről jöttek be kórházba vagy látogatni. De miután anyám látta, hogy mások nem öltöznek ki, igazán engedhetett volna ebből a szokásból. Mikor egyetemre mentem is kiverte a hisztit, hogy ruhatárat kell cserélnem, nem mehetek egyetemre farmerban meg tornacipőben, aztán lesett amikor a beiratkozásos tájékoztatóra bejött az előadó farmerban meg tornacipőben.
2021. máj. 27. 10:19
 20/22 A kérdező kommentje:
Na, látom nem csak az én szüleimnek van ez flancolós mániája...
2021. máj. 27. 10:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!