Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy online barátságban éjjel...

Egy online barátságban éjjel nappal írtok aztán elkezd nem foglalkozni veled és végül eltűnik azt a embert mi lelte? Mármint nekem van férjem nem akartam tőle olyat. Bár most hogy így eltűnt sokat gondolok ra…?

Figyelt kérdés
Megjegyeztem neki hogy ez engem zavar. De a helyzet ugyan az. Durva nem? :D hagyni kene p*cshaba de en tenyleg barátomnak hittem egy kicsit faj

tegnap 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Te nem csak barátodnak hitted. (légy őszinte MAGADHOZ) . Sztem megismerkedett vkivel és rá koncentrál, nem egy férjes nőre. Vagy, látta, hogy tőled tényleg nem fog semmi többet kapni, így miért foglalkozzon tovább veled. Régen sokat cseteltem, nekem is voltak ilyen lelki kapcsolataim . Hol én gondoltam többet bele, hol a másik fél. El kell engedni ezeket. "meggyászolni" . Tudom mit érzel, mert én is éreztem így. De ezek a kapcsolatok ritkán lesznek tényleges baráti kapcsolatok. Mondom ezt úgy, hogy a jelenlegi férjemet is így ismertem meg (válás után 3 évvel) és van olyan barátom is, akivel a mai napig ,bár már nagyon ritkán de beszélünk-találkozunk, de tudjuk kinek hogy alakult az élete.
ma 00:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi:) én haragot érzek hogy ennyibe se néz hogy őszinte legyen.
ma 00:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Te mit szólnál, ha a férjed egy másik nővel éjjel-nappal írogatna? Gondolom rájött, hogy ebből nem lesz semmi, és talált egy valós nőt magának.
ma 03:09
 4/5 anonim válasza:
Nekem írhatsz nem tűnök el (csak online kapcsolat erdekel az sem erdekel hogy hívnak) 27F
ma 03:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hitted “csak” a barátodnak. Ne hazudj magadnak.
ma 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!