Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb dolog, amit a családotok a nyakatokba akart varrni, téged okoltak miatta vagy amiért leszidtak?

Figyelt kérdés

Velem ma volt, hogy családi ebédre mentünk nagyszülőkhöz a szüleimmel és öcsémmel. A szüleim sokáig rgaszkodtak ahhoz, hogy ilyenekre öltönyben kell menni, velem már nem működik (én sem szakadt ruhában megyek), hál Istennek feladták.

Ma az öcsém (én 17, ő 15) megkérdezte tőlünk, hogy az öltönye jó lesz-e. Erre én, hogy ahogy tetszik. Erre anyám nekem esett, hogy az öcsém előtt ne mondjak ellent neki, apám meg persze anyámnak hitt. Nehéz volt az ebédet végigcsinálnom, végig remegett a gyomrom, mert durvábbak is elhangzottak indulás előtt...

2021. máj. 24. 22:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%
Azert ez nevetseges, hogy egy ebedre oltonyben kell menni, raadasul egy 17 eves fiu mar tul nagy ahhoz, hogy megmondjak neki, hogy mit vegyen fel. A 3 eves fiamat meg szoktam kerdezni, hogy melyik polojat akarja felvenni.
2021. máj. 24. 22:26
 2/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, de ilyet még nem is hallottam, hogy nagyszülőkhöz ebédre öltönyben kell menni.

Ők is kosztümben meg öltönyben vártak titeket?

Vagy valami magas rangú akárkicsodák, akik évente kétszer nagy kegyesen engedélyezik a látogatást és akkor aztán elvárják a szigorú dress code-ot?

Vagy mi?

2021. máj. 24. 22:30
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Ez vagy full kamu, vagy netto elmebetegek a szulok es a nagyszulok is. Az elobbire hajlok...
2021. máj. 24. 22:32
 4/22 anonim ***** válasza:
95%
Van baj a fejben nem kevés.
2021. máj. 24. 22:32
 5/22 A kérdező kommentje:

Bár kamu lenne...

A szüleimet sajnos jobban érdeklik a külsőségek, mint az emberek. Sokáig ahhoz is ragaszkodtak, hogy sulis fotózásra (nem a tablófotózásra) is öltönyt kell felvenni...

Köszönöm, hogy egyetértetek velem, jólesik, de azért írtam ki, mert érdekel, hogy másnak is varrt-e a családja nevetséges dolgot a nyakába. Mint nekem most az ellentmondás dolgot...

2021. máj. 24. 22:36
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Nem varrtak a nyakadba, csak elég nevetséges, hogy egy 17 évesnek megmondják mit vegyen fel :D

Viccen kívűl ezt mihamarabb tisztázd, mert pokol lesz az életed ha így befolyásolnak.

2021. máj. 24. 22:42
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Nekem pl. nagyszuleimnek Csókolom! volt az illendo koszones, mert szerintuk ez a tisztelet jele. Ez nem volt olyan reg, mivel csak 30 vagyok, tehat 10 eve meg eltek. Nonszensz szerintem, de a te szuleid sem normalisak.
2021. máj. 24. 22:48
 8/22 anonim ***** válasza:
96%
7-es sztorijáról jutott eszembe, egyszer, már kamaszként amikor érkeztek nagyszüleim, mivel nagyon örültem nekik, szinte a nyakukba ugrottam örömömben, és azt mondtam nekik, hogy "sziasztok". Na erre anyám félrehívott ott helyben, hogy majd elsüllyedt szégyenében, LESZIÁZTAM a nagyszüleimet ahelyett, hogy csókolommal köszöntem volna. De nekik mindig is fontosabb volt a portörlés meg a csillogó csempe, mint a gyerekek.
2021. máj. 24. 23:13
 9/22 anonim ***** válasza:
96%

Mikor apámnak infarktusa volt, oreganyam engem hibaztatott.

Aztán anyám haláláért is engem tett felelőssé.

Hozzátartozik a sztorihoz hogy örökbefogadtak. Sosem tekintett az unokájának.

2021. máj. 24. 23:36
 10/22 anonim ***** válasza:
96%

Volt egy film régen. Az volt a címe, hogy a Valami. Este volt. Anyám bejött jó éjt kívánni. Épp ezt a filmet néztem. Kérdezte mit nézel?

Mondom-a Valamit.

Erre letekert egy olyan sallert, hogy míg élek utalom érte,mert hogy normálisan kérdezett, én meg kis csitri nem vagyok képes eképp válaszolni. Kikaptam a kazettát a videóból, és mutatom neki hogy ez a címe.

Szó nélkül kiment a szobából. Nem kért bocsánatot.

Soha nem felejtem el. Akkor voltam 17.

Most 39

N

2021. máj. 24. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!