Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legnevetségesebb...

Mi volt a legnevetségesebb dolog, amit a családotok a nyakatokba akart varrni, téged okoltak miatta vagy amiért leszidtak?

Figyelt kérdés

Velem ma volt, hogy családi ebédre mentünk nagyszülőkhöz a szüleimmel és öcsémmel. A szüleim sokáig rgaszkodtak ahhoz, hogy ilyenekre öltönyben kell menni, velem már nem működik (én sem szakadt ruhában megyek), hál Istennek feladták.

Ma az öcsém (én 17, ő 15) megkérdezte tőlünk, hogy az öltönye jó lesz-e. Erre én, hogy ahogy tetszik. Erre anyám nekem esett, hogy az öcsém előtt ne mondjak ellent neki, apám meg persze anyámnak hitt. Nehéz volt az ebédet végigcsinálnom, végig remegett a gyomrom, mert durvábbak is elhangzottak indulás előtt...

2021. máj. 24. 22:22
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Valojaban a szegenyebb retegre jellemzobb volt ez regen szerintem. Volt egy feher ing vagy bluz, aztan azt vettek fel az orvoshoz.Vagy a nagyon gazdagokra, akiknek allando viselet az oltony stb.
2021. máj. 27. 22:50
 22/22 anonim ***** válasza:

- öcsém magát verte addig, hogy legyen nyoma, utána azt mondta a szüleimnek, hogy én vertem meg, és kikaptam

- szintén öcsis sztori... egyedül hagytak minket otthon, ilyenkor mindig meg volt adva, hogy melyikünk kezelheti a távirányítót, szóval egyikünk dönthette el, mit nézünk a tévén... akkor én voltam a soros

Öcsém megőrült, el akarta venni távirányítót, kergetett, becsuktam a nappaliajtót, ő próbálta erővel nyitni, én tartottam, és kitört az üveg azt ajtón

szüleim hazaérnek, látják, ki van törve az üveg... nyilván egyből az én hibám... aztán anyám nem tudom, miért, valszeg pillanatnyi elmezavarból leesett térddel a szilánkokra, és akkor apám meg is vert, mert "miattad véres anyád lába", az senkit sem érdekelt, hogy öcsém nem tartotta magát a szabályokhoz és ő erőlködött az ajtóval jobban

aug. 23. 19:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!