Van-e köztetek olyan, akinél a covid és a covid oltás széthúzta a családot más más nézőpont miatt?
"Hány meg hány embertől hallottam ezt..."
Én kérek elnézést, hogy nem mellékeltem a Mensa tesztet:D
Nálunk széthúzta több oldalról is.
Párom szülei azért haragudtak ránk, mert nem adattuk be az első vakcinát, ami szembe jött, hanem vártuk a pfizerre, mivel krónikus betegek vagyunk .
Az én családom szerint pedig betegek leszünk, meghalunk kb, és idióták vagyunk, amiért beoltattuk magunkat.
Mi meg csak nézünk, hogy mi történik körülöttünk...
nálunk nincs, nem értünk egyet, de nem veszekszünk ezen
11-es
mintha olyan marha sokat jelentene egyébként, ha 135-ös az IQ-d.. és mintha ebből olyan elképszetően messzemenő következtetéseket lehetne levonni.. a mensa tagok között is vannak idióták, ilyet is ismerek, és az átlagos IQ-val rendelkezők között is vannak értelmesek, ilyet is
Nálunk kb ez van:
-Na és beadattad az oltást?
-Nem
-miért
-mert nem
Sima respect a másik iránt nem úgy mint az "értelmiségi" családokban
Szerintem aki ez miatt nem találkozik többé a család tagjával vagy össze vesznek. Azoknak végre meg van az indok, hogy ne keljen egymással találkozni.
Nálunk vegyesen vagyunk, de ez miatt soha nem veszekednénk vagy távolodnánk el egymástól. Mindenkinek a saját döntése, hogy oltat-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!