A nézőpontotok szerint hány főtől gáz, hogy a párotoknak mennyi alkalmi partnere volt előttetek?
A "rendes" kapcsolatokkal nincs bajom, de olyan lánnyal nem tudnék kezdeni, akinek alkalmi - egyéjszakás - kalandjai voltak.
33/F
Egyetértek az elsővel. A múltat nem lehet megváltoztatni. Ha szeretsz valakit, elfogadod őt is és a múltját is. Persze jogod van nem szeretni.
Amit mondasz, az viszont nem más, mint puszta előítélet.
Arról nem beszélve, hogy általában nem azzal ismerkedi az ember, hogy Nóra vagyok, eddig 4 pasival csináltam - szia, Karcsi és 15.
34N
Ezt nem lehet számban meghatározni, a nő egyéni ítéléséhez kell mérni. Engem speciel idegesítene a sok egyéjszakás kapcsolat a múltból, nem tudnék úgy tekinteni rá, hogy az már nem fontos...
De sokaknál ez nem számít... Viszont nekem szerencsém volt, mert olyan párt találtam, aki ugyanígy gondolkodik és nekünk nem volt mással intim kapcsolatunk korábban. Ha nem így alakul, akkor is csak olyan mellett tudnék megmaradni, aki ha nem is ártatlan, de csak 1-2 komoly kapcsolata volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!