Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja egy házas férfi...

Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
Hogy a feleséget lehordják mindennek és a szeretőnek mondják hogy jaj de szép vagy? Tegnap történt ez és rohadt szarul esett...:(
2010. aug. 23. 19:56
 81/107 anonim ***** válasza:
41%

Hát már elnézést azoktól, akik szidják a kérdezőt!!!

KETTŐN ÁLL A VÁSÁR!

A pasast kibelezném, kinyírnám, mert ha tényleg szép nőnek tartja a feleségét, akkor miért csalja meg?!

2010. aug. 28. 18:38
 82/107 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de ez nem kissebbíti a kérdező gerinctelenségét.
2010. aug. 28. 22:36
 83/107 anonim ***** válasza:
0%

"Nem tudom elhinni hogy egy ilyen szürke egér kell neki. Vagy ha kell is, tuti azért tartja,hogy legyen egy házicselédje. Másra nem.Túl jó pasi Ő ahhoz h egy ilyen nővel legyen :S"

Pótanyának kell neki, aki ellátja, megkeni neki a vajaskenyeret, kiteregeti a zokniját és lejelenti a villanyóra állását, és még talan szeretkezni is hajlandó néha.

Házon kivul pedig a párkapcsolatot keresi, hiszen amije otthon van, az nem az. De nem talalhatja meg, hiszen ő maga alkalmatlan rá.

A komment megírásának időpontja: 08-26 16:50

" Mondjuk szólok a feleségének. De ezt már csak akkor ha már tényleg nem vok szerelmes,mert akkor már tuti megharagszik rám örökre :("

Vannak, akik ebben azt látják, hogy igenis akarják őket! És ezért pozitivan is elsulhet ez, hogy jelét adod annak, hogy publikus kapcsolatot akarsz. Imponalhat is neki.

2010. aug. 29. 03:06
 84/107 anonim ***** válasza:
26%

"hogy a francba legyek megértő egy olyan nővel szemben akit gyűlölök mert nem lehetek miatta együtt azzal akit szeretek?? :S Hm??"

Te is és a férfi is tehettek azert, hogy egyutt legyetek.

Pl. az en lelkivilagom szerint Ti sorstarsak inkább vagytok a feleséggel, mint ellenfelek.

Bizonyara a feleség is szenved, amiert a ferje kettos eletet él, átveri, és látszolag Te vagy az oka annak, hoyg nem lehetnek ok egyutt zavartalanul.

Pedig mindharman okozzátok ezt.

Pl. ha egy ferfinak 2 nőre van igenye, hát legyen, de nyiltan. Akkor senki sincs becsapva a tortenetben.

2010. aug. 29. 03:11
 85/107 anonim ***** válasza:
9%

"akkor szerintetek semmi esély rá hogy ő is belémszeretett?

Eddig azt hittem legalábbis a csókjai meg egyéb alapján... "

Sajnos az efféle elferdult jellemu, hazudozó szenvedélybetegeknél kulon hasadt a szeretet a szextől....nincsen egysegben a lelkuk a szellemukkel es a testukkel...

2010. aug. 29. 03:15
 86/107 anonim ***** válasza:
23%
08-23 20:31 : Miert kezd egyaltalan hazas emberrel? Egy fiatal lanyrol van szo, aki szerelemre éhes, és egy dörzsölt, kozepkoru ferfirol, aki pontosan ugyanazt kinalta a lanynak (látszolag), amire vágyik. Igy kell ezt csinalni gyáva, hétpróbás gazember modjara.
2010. aug. 29. 03:23
 87/107 anonim ***** válasza:
58%

Én is ismerek iylen férfit. Nem szerelmi házassága van, a felesége nem akar tudni a szeretőiről (vannak neki, és promiszkuis is!)

Esetleg ha névvel kiirnád egy a kulfoldihez hasonlo "Ne randizz vele"-listára, akkor jelezné még 123 nő, hogy őt is becsapta, és érzelmileg (netán anyagilag is) megkárosította. Hovatovabb ha minden nő igy jarna el, megtudhatnád, hogy hany kapcsolata van jelenleg és kikkel...

Ld.:

[link]

2010. aug. 30. 00:06
 88/107 anonim ***** válasza:
11%

08-23 20:00

"oszinte volt, a felesegehez nem az"

Heh!

Nem letezik oylna, hoyg valakinek allandoan hazudok, valaki meg masnak meg igazat mondok.

A hazugsag egy jellemhiba, aki hazug, az hazug: szokása hogy aszerint keveri a hazugsag- és igazsagelemeket, ahogy eppen elonyosnek latszik neki, a lelkiismerete hianyzik, mit banja ő, hogy mit okoz vele masoknak, és ha egyszer az empátia kepessege hianyzik belole, hoygan tudna 1 vagy tobb emberhez ugy viszonyulni, mintha volna lelkiismerete, empátiája?

2010. aug. 30. 00:10
 89/107 anonim ***** válasza:
75%
És honnan tudod,hogy neked nem hazudik?Ja,hogy ő mondta?
2010. aug. 30. 10:34
 90/107 A kérdező kommentje:

volt egyébként pár éves párkapcsolatom,( 4 év)csak én szakitottam vele, mert elmúlt a tűz és inkább megszokás meg baráti érzelem volt már részemről. Így nem akartam folytatni.

Tudom hogy sok olyat irtam ami miatt egyesek itt szivtelennek meg butának gondolnak,de nem fogok magyarázkodni hogy nem vagyok az. Elég ha én tudom hogy nem vagyok az...ez a szerelem teljesen kifordit magamból,ez nem jó....ha ilyen a szerelem, akkor soha töb bé nem akarok az lenni...csak meg akartam tapasztalni milyen az mikor ha csak hozzámér,egy másik dimanzióba kerülök....ez nem volt a régi pasimmal,ilyen vágyat még senki iránt nem éreztem és attól félek,nem is fogok!!

igen,szemét ribanc vagyok aki ezért az érzésért bármire képes lenne de belül érzi hogy akármit is tesz,az a másik soha nem fog iránta ugyanigy érezni....ez a tehetetlenség okoz bennem ilyen mértékű gyűlöletet és dühöt. :((((

2010. aug. 30. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!