Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja egy házas férfi...

Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
Hogy a feleséget lehordják mindennek és a szeretőnek mondják hogy jaj de szép vagy? Tegnap történt ez és rohadt szarul esett...:(
2010. aug. 23. 19:56
 61/107 anonim ***** válasza:
100%

Mi nagyon át vagyunk verve kollektívan...

Ennyire buta szerelem nem létezik, olvassa is a válaszokat és csak akkor reagál, amikor kezd érdektelenné válni a téma.

Szociológus, perverz statisztikus vagy maga Csernus dr. röhög fiktív kérdezőként.

Az életből merítve, akár igaz is lehetne......

Azt számolom én is, hogy milyen kevesen fogják a pártját a szeretőnek.

2010. aug. 25. 22:52
 62/107 anonim ***** válasza:
100%

Don't feed the troll!

Millió értekezést olvashatunk a trollokról netszerte akár oldalak üzemeltetőitől, akár felhasználóktól, ám a megoldás egy lehet csupán: a troll teljes ignorálása a felhasználók részéről.

Ez az úgynevezett don't feed the troll,

azaz ne etesd a trollt elve, így elvéve játékát. Ha minden fórumozó következetesen kitart e mellett, idővel a troll ideges lesz, egyre többet és egyre agresszívabban kommentel, szinte rimánkodva egy jó vitáért, ám idővel feladja, és új játszóteret keres. Sajnálatos módon mindig akad egy-egy újonnan beesett felhasználó, aki mit sem tud a hallgatólagos megegyezésről, így tovább is fenntartva az áldatlan állapotokat - ráadásul úgy, hogy mit sem tud az egészről.

2010. aug. 25. 23:01
 63/107 anonim ***** válasza:
100%

Jól hangzik a 22:52-es válasza, lehet, hogy így is van. De mi haszna származik ebből? Feltételezzük, nem teszi ok nélkül, ugyancsak gyatra tanulmányt kerekíthetne ki a hozzászólásokból. (Amennyire ő átvág bennünk, annyira nem biztos a hozzászólások őszintesége sem.)

Emellett én ismerek olyan (ostoba, nehéz felfogású, más érvekkel szemben érzéketlen?) embert, akinek valóban ennyire lassan esik le a tantusz akár beszélgetés közben is. Csakis olyankor reagál, ha a másik szövegében "hívószót" hall, ami egybevág az ő fejében kialakult elgondolással. Egyébként hallgat és néz...

Na jó volna tudni, itt melyik esettel állunk szemben:)

2010. aug. 26. 08:40
 64/107 A kérdező kommentje:

Ti betegek vagytok már bocs...:D

ez nem kitalált sztori,sajnos valós. Ha meg valaki szerint kitalált,akkor meg mért válaszol? Ezt a trollos dolgot nem értem. Elmagyaráznád érthetőbben?

Egyébként azért haragszom a feleségre,mert ha ő nem lenne, akkor tuti velem lenne a pasi. Csak a sors kegyetlen játéka, hogy őt előbb ismerte meg mint engem,és amivel akkor még nem tudta hogy létezem,ezért állt le vele. Ti nem láttátok azt a nőt,komolyan csúnya, elbújhat simán mögöttem. Eddig nem volt pasi aki ne akart volna. Nem vok öntelt de ez van.

És nem vok buta,mert egyetemre járok,tájékozott vagyok a világ dolgairól,lehet velem értelmesen beszélgetni,humorom is van. Sokszor előfordul hogy a pasival nem szexelünk hanem nagyokat sétálunk,megvitatjuk az élet dolgait. Színházba is visz.Van hogy csak hosszu percekig szorongatja a kezem, csókolózunk egy órán keresztül.Akit lábtörlönek használnak,azzal nem szoktak ilyen dolgokat csinálni! Egy csomószor érezteti hogy elbűvöltem és szeret. Pont ezért esett olyan rosszul amit a multkor mondott. Szóval nem vagyok az az üresfejű kis liba,hiába a sztereotipiák....

Csak azt nem tudom felfogni hogy eddig minden pasi azt mondta hogy álomnő vok kivül belül,kivétel nélkül belémszerettek. Nem tudom elhinni hogy egy ilyen szürke egér kell neki. Vagy ha kell is, tuti azért tartja,hogy legyen egy házicselédje. Másra nem.Túl jó pasi Ő ahhoz h egy ilyen nővel legyen :S

2010. aug. 26. 16:50
 65/107 A kérdező kommentje:

na jó nem irok több kommentet mert itt kiszeditek a szemem :D

amig ilyen szerelmes vok belé,addig járok vele,aztán ha elmult a dolog,akkor dobom Jó lesz így?

Ha igaz amiket irtok,tehát hogy nem szerelmes és kihasznál,akkor mindenképp teszek valamit. Mondjuk szólok a feleségének. De ezt már csak akkor ha már tényleg nem vok szerelmes,mert akkor már tuti megharagszik rám örökre :(

2010. aug. 26. 17:29
 66/107 A kérdező kommentje:

viszont ha szólok a feleségének,akkor lehet hogy bántana.

Hagyjam a fenébe akkor? Azzal szerintetek kib@sznék vele, ha otthagynám csak úgy?

Nem tudom tultenni magam ezen a mondatán. Ez bosszúért kiállt.

2010. aug. 26. 17:47
 67/107 anonim ***** válasza:
86%
Te csücsülj szépen a kis seggeden,nehogy már még te állj neki feljebb...
2010. aug. 26. 20:19
 68/107 anonim ***** válasza:
100%

1. ha te egyetemre jársz, akkor szemléletes példája vagy a felhígult oktatásnak.

2. nem érted a troll-os példát, magyarázata: lásd az 1. pontot.

3. a legnagyobb ostobaság azt hinni, hogy a külső a legfontosabb jellemzője és értéke egy embernek. Ez édesem, idővel elmúlik és akkor mi marad annak, aki közömbös, üresfejű és számító módon gondolkodó ember? Hajaj, semmi...

2010. aug. 26. 20:50
 69/107 anonim ***** válasza:
86%

"a sors kegyetlen játéka, hogy őt előbb ismerte meg mint engem" akkor, könyörgöm, nem a sorsra kellene haragudni???

Szóval ki itt az elmebeteg, egyetemi kollegina?

2010. aug. 26. 20:55
 70/107 anonim ***** válasza:
100%
Oh! Az idióta f*szkalapja! Ott hever a lábai előtt álmai nője, ő meg egy kis szürke egérre pazarolja az életét. Add meg ennek az idiótának az elérhetőségt, hátha fel tudjuk nyitni a szemét..
2010. aug. 26. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!