Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?
Figyelt kérdés
Hogy a feleséget lehordják mindennek és a szeretőnek mondják hogy jaj de szép vagy? Tegnap történt ez és rohadt szarul esett...:(2010. aug. 23. 19:56
21/107 anonim válasza:
A hazudozás alapiskolája,
kimondva pár fájó igazságot később minden szava hitelesnek, bizalmasnak tűnik.
22/107 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek semmi esély rá hogy ő is belémszeretett?
Eddig azt hittem legalábbis a csókjai meg egyéb alapján...
ez most elég nagy koppanás...nem tudom mit tegyek. tudom ott kéne hagynom de ez nem olyan egyszerű
2010. aug. 23. 20:30
23/107 anonim válasza:
20:24 Akkor is ilyen lazán vedd majd ha téged csalnak meg...
24/107 anonim válasza:
Miért kezdesz egyáltalán házas emberrel? Ha tisztességesen játszanál nem koppannál ekkorát. Neked tényleg kicsit sem zavaró hogy mit tesze hogy még magadat sajnálod? Abban nem csak a férj a hibás ha megcsalja hanem te is mert nem tenné ha nem lenne kivel.
25/107 anonim válasza:
Kérdező... később se elsz könnyebb otthagyni... minél hamarabb annél egyzserűbb...
26/107 anonim válasza:
Ilyen lazán venném. A szeretőt sajnálnám a legjobban, mert ő áldozata annak, hogy az én házasságom tönkre megy, amihez egyébként az ég világon semmi köze. Ez két emberen múlik nem 3-on.
27/107 anonim válasza:
Kérdező! Egyszerűbb, ha tisztázod vele a dolgot. Nem kérdeztél rá rögtön, amikor ezt mondta, hogy akkor miért van itt a randin?
28/107 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: a tükörbe nézel, önértékelést tartasz TELJESEN ŐSZINTÉN, és szakítasz a pasival. Sosem leszel első a pasid életében, ezt jegyezd meg!
29/107 anonim válasza:
20:24 Emlékezz majd szavaidra ha ez valóban megtörténik... Nagyon nem tudom elhinni, hogy a szeretőt fogod sajnálni a legjobban...
30/107 anonim válasza:
Én pedig el tudom hinni, nem vagyok az a vádaskodó típus és nem egy ilyen esetet láttam. Rokonom sem a szeretőt hibáztatta, hanem a férjét, a szeretővel, aki azóta már feleség, a mai napig jóban vannak. Meg lehet ezt oldani így is, nem kell mindig a szeretőt utálni, mintha ő lenne az oka az egésznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!