Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?
Utolsónál a pont!
Amúgy örülök, mert némiképp sikerült felnyitnunk a szemed:)
Már indent elmondtak előttem, nekem csak egy kérdésem lenne, ha igazán szereted, akkor hogy tudsz olyat gondolni, hogy majd akkor dobod, meg bosszút állsz, meg ilyenek? Ez neked szerelem?
Bocsi, de ez a kapcsolat hamar ki fog húnyni.
Nem értem, miért a kérdezőt mocskolja mindenki.
Itt egy hibás van, a "férfi".
Megcsalja a feleségét, hitegeti a szeretőt. Mindkét féllel szemben inkorrekt.
Minden szerelmi háromszögben az a hibás, akiből egy van.
Egy feleség.
Szerintem mindenkit meg lehet valamilyen szinten érteni,de Nyilván nem ok nélkül lesz valaki szerető és nem mindig csak a szexről szól és nem ok nélkül romlik el egy házasság sem.
Kérdező! Ez ahogy előttem írták jelzés neked, a férfi egy döntésképtelen, egoista személy, aki csak magát nézi.Ha a felesége ennyire szép és vonzó, akkor kérdezd meg tőle, miért van veled? A válaszából sok mindenre lehet következtetni. Hacsak hebeg-habog vagy valami hasonló, akkor gondolj bele, hogy olyan férfivel vagy, aki valójában mást szeret és hagyd ott, akármennyire is fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!