Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja egy házas férfi...

Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
Hogy a feleséget lehordják mindennek és a szeretőnek mondják hogy jaj de szép vagy? Tegnap történt ez és rohadt szarul esett...:(
2010. aug. 23. 19:56
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/107 anonim ***** válasza:
100%
Őőő nem a "nője", az TE vagy, az a lány a FELESÉGE, akit elvett, mert SOKAT jelentett neki.
2010. szept. 3. 23:39
 102/107 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett kiemelve a kérdés? Elég egyértelmű választ kapott a kérdésére, mégis milyen válaszra számít még? Am első olvasásra megdöbbentett, hogy mennyire elfogadott dolog lett az, amit nekem még ribanckodásnak tart minden ismerősöm. Aztán megnyugodtam, mert láttam, hogy 2 ember írta az összes "nemaszegényszeretőahibás" választ...
2010. szept. 4. 01:05
 103/107 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy szereti a feleségét...

"Minél mélyebben szeretünk valakit, annál kevésbé fontos a külseje. Át is változhat, nem kell hozzá meghalnia és elvesztenie testi valóját. Megismered, mint hamvas kislányt, telnek az évek, és lesz belőle egy ráncos, fogatlan, kopaszodó vénasszony. A változás olyan hatalmas, hogy a lánykori és öregkori fénykép egy idegen számára nem is ugyanazt az embert jelentené - ha most látná először a két képet, észre sem venné, hogy ugyanarról az emberről készültek. Az élet mindannyiunk jelmezét és maszkját felismerhetetlenül átvarázsolja. De ha valakit szeretsz, az alig változik a szemedben: eltelik hatvan-hetven év, és ugyanazt érzed a közelében. Ugyanazt a sugárzást, ugyanazt a szóval kifejezhetetlen érzést, hogy "ismerem!".

Müller Péter

2010. szept. 4. 01:18
 104/107 anonim ***** válasza:
32%

A legjobb ha leülsz vele és megkérdezed hogy tulajdonképpen miért jött veled össze, és mit vár ettől a kapcsolattól. Erre fog valamit mondani...

Tudod valószínűleg lelkiismeret furdalása van amiatt a sok hazugság miatt amibe belemászott. Hazudik a feleségének, és látensen hazudik neked is, hiszen normális esetben az ember hűséget és szerelmet vár el attól a férfitól akivel ilyen kapcsolatban van. De csak látensen, hiszen nyilván nem mondta neked eddig egy szóval sem hogy lehagyja a feleségét, hogy el akar téged venni...

Hogy miért talált meg téged? Valami baj van a nővel való kapcsolatában. Nem hiszem hogy feltétlenül a friss hús dolog. Szerintem sok szőnyeg alá söpört sérelem van a feleségével való kapcsolatában, amit nem tudnak megoldani, csak úgy tesznek mintha minden rendben lenne. És ő nyilván szereti a feleségét, és bántja az hogy fájdalmat okoznak egymásnak. Ha előrébb akarsz jutni, szerintem felgöngyölíted hogy miért rossz a kapcsolatuk, és rábeszéled hogy oldja meg. Ha sikerül megnyugtatóan rendezni az ő viszonyukat (akárhogy) akkor lehet hogy tényleg elválik. Lehet hogy ott már a nő sem akarja a házasságot, nem tudhatod. Csak benne vannak a langyos vízben....

Az is lehet ,hogy a pasi saját magával elégedetlen. mert úgy érzi hogy a feleségét nem tudja boldoggá tenni , és ezért kétségbeesett. lehet hogy a nő azon pampog hogy keveset keres, vagy hogy buta, vagy hogy ez meg az... és ezért más nőhöz menekült a szeretetért, de attól még benne van a tüske, hogy a másiknak ő nem felelt meg. Nem tudom.

32/N

2010. szept. 4. 10:40
 105/107 anonim ***** válasza:
100%

01:18 (anyám, nem tudsz aludni:)?)

Válaszoltam már én is, de Müller Péternél szebben nem tudom megfogalmazni, ami erre a helyzetre is igaz!

Aki mély, tartalmas érzelmekkel fordul a másik felé, az az ember talán így fog megöregedni (hiába hiszik a szép, felszínes, könnyűvérű emberek, hogy a külső fontosabb és értékesebb).

2010. szept. 4. 14:38
 106/107 A kérdező kommentje:

csak azért irok,ha valakit esetleg érdekel,szakitottam vele.

Elég sok válasz volt, ami felnyitotta a szemem,elgondolkoztam a dolgokon...

jobb lesz igy mindkettőnknek. Most per pillanat piszok rohadtul érzem magam,de remélem ez idővel enyhülni fog...:(

köszönöm mindannyiotoknak!!!

Ez a férfi nem érdemelt meg engem,megkeresem azt aki meg fog becsülni!Köszönöm mégegyszer.

2010. szept. 9. 15:44
 107/107 anonim ***** válasza:

Megcsalni nemcsak azért csalnak másokat, mert a szerető szebb. Hanem mert a szerető hajlandó többet dugni, vagy csak friss husi, mert megunta a feleségét, vagy a feleség érzelmileg nem tud neki ennyit adni.

Te meg nem értem, mit vagy úgy oda. Könyörgöm, szerető vagy... mit vártál egy olyan embertől, aki hajlandó a feleségét megcsalni, olyan gerinctelen? Hogy majd elválik, feleségül kér, és te vagy számára a legjobb nő? Ó édesem, elég naiv vagy...

2016. nov. 8. 10:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!