Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a
randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem
forditva szokott ez lenni?
11/107 A kérdező kommentje:
3 hónapja vagyunk együtt. Nagyon szenvedélyes a kapcsolatunk,erre ilyet mond nekem :(
Pedig most nem önteltségből de tényleg sokkal jobban nézek ki a mint az a nő...
ez azért eléggé sárba tiport
12/107 A kérdező kommentje:
ja,és én szeretem őt nagyon...szerelemmel
ezért fáj
Nem akarlak elkeseríteni, de ő tényleg nem fogja érted elhagyni a feleségét :( Sajnálom, hogy házas embert ismertél meg és szerettél belé, én nem ítéllek el. Létezik, hogy elválnak a feleségtől és mennek a szeretőhöz, még a családomban is volt ilyenre példa, és a szeretőt nem csalta meg egyszer sem a rokonom, csak a feleségét, akitől utána elvált, szóval az sem biztos, hogy eljátszaná veled ugyanezt, de a gond az, hogy ő nem téged szeret, hanem a feleségét. Én biztosan megkérdezném, hogy ha ez így van, akkor mit keres még ott nálad. Sajnálom a helyzeted.
2010. aug. 23. 20:16
Ez egy dologra utal, hiába szereted szerelemmel, ő nem szeret így viszont. A feleségét soha nem fogja elhagyni érted. Viszont, ha talál egy nálad érdekesebb szeretőt, simán dobni fog. Ágybetétnek jó vagy.
2010. aug. 23. 20:18
Megérdemled... sőt ennél rosszabbat is megérdemelsz és fogsz is kapni... Te csak egy másodrendű kis valaki vagy a férfi életében... egy kis kaland. A feleségét szereti, ezért mondta neked ezt.
Egyébként is befoghatod, mivel egy r.ibanc vagy ha nős férfival kezdesz.
2010. aug. 23. 20:19
Kicsit azért lehetnétek együttérzőbbek. Nem feltétlenül ribanc az, aki szerető. Mint mondtam a családomban is volt ilyen, és ott sem volt ribanc a szerető, egyszerűen megszerette a nagybátyámat, aki elvált. 20 éve házasok és van 4 gyerekük. Egyiknek sem volt a másik mellett kapcsolata. Nem hinném, hogy attól ribanc valaki, hogy házas emberbe szeret bele.
2010. aug. 23. 20:21
Ha lenne egy kis önbecsülésed,akkor nem lennél egy nős férfi szeretője,akkor sem,ha állítólag szereted! Önuralom is létezik,ha nem tudnád.
Lehet,hogy azért mondta,mert már rád unt,és mást akar keresni! Keress magadnak egy független pasast,az sokkal tisztességesebb lenne,és neked is jobb lenne.
2010. aug. 23. 20:21
Nem attól r.ibanc valaki ha házas emberbe szeret bele, hanem attól ha összejön az illetővel komolyabban, mikor az még nem vált el.
2010. aug. 23. 20:22
Bocsi, de szerintem ettől sem lesz ribanc. Neki van kivel elszámolnia? Megcsal ő bárkit is? Tudtommal a házassággal örök hűséget fogadnak. Ő szegte ezt meg? Nem és nem is ő a hibás érte, ha a házas fél megteszi. Ha nem vele tenné meg akkor mással tenné meg. Akinek a házassága jól működik ott nincs megcsalás, tehát nem keresne szeretőt a férj. Nem ő teszi tönkre az egészet.
2010. aug. 23. 20:24
2010. aug. 23. 20:27
Kapcsolódó kérdések: