Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja egy házas férfi...

Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
Hogy a feleséget lehordják mindennek és a szeretőnek mondják hogy jaj de szép vagy? Tegnap történt ez és rohadt szarul esett...:(
2010. aug. 23. 19:56
 51/107 anonim ***** válasza:
100%
Kedveső kérdező! Azért hívogat, mert d*gni akar veled, és nem azért mert hiányzol neki. Na!!
2010. aug. 24. 20:09
 52/107 anonim ***** válasza:
100%

Drága Kérdező, egyem a szíved, azért hív, mert melegen tartja a kapcsolatot, hogy bármikor szól, ugorj és tudjon dugni. Pontosan látja ő is, mennyire buta, naiv vagy, aki dugásra jó csak.

A felesége szépségéről pedig azért mondta, amit mondott, mert ezzel tette nyilvánvalóvá számodra, hogy neki a felesége az első, te meg csak egy ürítése használt rongy vagy, és hogy ehhez tartsd magad, ne is akarj többet.

2010. aug. 24. 20:55
 53/107 anonim ***** válasza:
79%
Amúgy minden szerető ilyen, a szellemi fogyatékosság határát súrolóan ostoba? Direkt választanak a férjek ilyen ostoba pinákat szeretőnek?
2010. aug. 24. 20:56
 54/107 anonim ***** válasza:
100%

20:56-onak

igen, mindegyik ilyen ostoba, míg fel nem nyílik a szemük.

a férjem régen csak a legjobb barátom volt, ő is szeretője volt az ex nőjének, a nő hitegette, de csak azért, ahogy előttem is leírták, hogy melegen tartsa a kapcsolatot, ha dughatnáka támad, csak egyet kelljen csettinteni, a sok ajándékról meg már nem ois beszélve. hiába mondtam neki, h úgysem válik el, vegye már észre, amíg vagy 15-ödször el nem játszotta vele a nő, h elválik, majd egy hét múlva, h nem válik. Kellett kb 3 év, mire rájött, hogy csak egy pótlék, aki viszi ide-oda, kinyalja a seggét, megdugja, ahogy állítólag otthon nem, és még el is halmozza ajándékokkal.

szerintem a kérdező nem is akarja felfogni, miket írunk neki, mert ő most szerelmes, a rózsaszín köd az agyán. amíg rá nem jön magától, h ez így nem jó, v ki nm teszi a faszi, mert ő jön rá, h ez így nem mehet tovább, v épp mert lebukott...

szóval "kedves" kérdező!

menj a faszihoz, és kérdezd tőle, h mit akar. ha jó neked így, hogy te vagy a 2., akkor ne sírj, ha meg nem, akkor lépj!

Én amúgy tényleg (ahogy már előttem írták) mit éreznél, ha, apá megcsalná anyádat? hm?

vagy téged csalna meg a majdani férjed?

hogy néznél a szemébe annak a nőnek, feleségnek, gyermeknek, akiknek tönkretetted az életét? mert előbb-utóbb kiderül a dolog, az bizton állíthatom neked! és ha mondjuk egy vérmesebb felesége van a pasidnak, akkor valószínűleg nem köszönöd meg, amit kapsz. akkor mi lesz? jössz ide panaszkodni???? nem fog sajnálni a kutya sem, úgy ahogy most sem sajnál senki, és nem azért mert szívtelenek vagyunk, hanem mert értetlen vagy!!!!

2010. aug. 25. 09:33
 55/107 A kérdező kommentje:

elolvastam minden kommentet és hasznosak voltak,de azért tettem fel még több kérdést hogy biztosan nem tévedtek-e. De úgy látom nem...:( nagyon rossz ezeket olvasni :(

egyébként szüleim 3 éves koromban nagyon csúnyán elváltak,nem is volt apám.Szóval én nem tudom beleképzelni magam milyen egy családi élet. És nincs lelkifurdalásom a nő miatt mert egy unszimpatikus ronda,igénytelen nő! Láttam már többször...fúj

Hiába van igazatok,hogy a francba legyek megértő egy olyan nővel szemben akit gyűlölök mert nem lehetek miatta együtt azzal akit szeretek?? :S Hm??

2010. aug. 25. 15:20
 56/107 A kérdező kommentje:
ja és nem vok buta csak szerelmes. Épp elég teher ez nekem. :S
2010. aug. 25. 15:35
 57/107 anonim ***** válasza:
100%

Írod, hogy nem vagy buta... Akkor magyarázd meg, miért utálsz valakit olyasmiért, amiről nem tehet???

Ő a feleség, aki hivatalosan, mindenki előtt felvállalva összekötötte az életét a férjével és válallták egymást jóban, rosszban. Te meg unszimpatikusnak tartod, mert létezni merészel. Szereptévesztésben vagy, ez az ő reszortja lesz, amint kiderül hogy létezel. (Habár én a férjemre jobban haragudnék.)

2010. aug. 25. 19:44
 58/107 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, eltéveszted a szerepedet. Neked senkit nem kell megértened, mert semmit nem jelentesz a pasinak, csak beléd ürít, amikor úgy tartja kedve. Neki a felesége az első, a legfontosabb, te nem is létezel a feleségének, miért kéne bárkit is megértened? Bármit is csinálsz, egy jelentéktelen kis pina vagy a pasi szemében, totálisan lényegtelen, te megérted-e a feleséget vagy nem. Ha te nemet mondasz, megy a pasi máshoz, nem érdekes, te kit értesz meg vagy kit nem.
2010. aug. 25. 20:01
 59/107 anonim ***** válasza:
91%
Már írtam egyszer,de megint írok,mert egyszerűen nem hiszem el,hogy milyen emberek vannak.Már írtam,hogy miért sajnáljuk meg hogy lotyó stb.Olvastam,hogy valaki szerint ettől még nem ribanc,mert mondjuk ő nem csal meg senkit meg a krapek házassága nem jó és így "szabad"...Már nem azért de hülyék vagytok?Ha a házassága nem is tökéletes,de HÁZAS az égszerelmére,ha jó a kapcsolatuk ha nem.Ha tényleg annyira rossz,akkor meg el kell válni és utána nyugodtan lehet menni az ilyen cafkákhoz is,mint a kérdező,ki tudja meddig lesz olyan fene módon hűséges az elszeretett pasihoz...Az meg már megint más tészta,hogy mekkora sara van a házasság megromlásában a "férfinak".
2010. aug. 25. 20:38
 60/107 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező!Hány gyereket szült az az igénytelen nő a pasinak?Hányszor volt mellette mikor beteg volt vagy baja volt.Nem buta vagy,hanem szánalmasan hülye.Megmondták világosan,hogy a feleség nyomába se léphetsz!Ezek után még te haragszol rá,mert nem lehetsz azzal akit szeretsz?Jaj de sajnállak!Nem fogod fel,hogy ha nem lenne az a nő,te akkor se lennél a pasival?Akkor normális nőt keresne,nem egy olyan eszetlen lotyót,mint te.
2010. aug. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!