Miért mondja egy házas férfi a szeretőjének azt a randin, hogy a feleségénél nincs számára szebb nő? Nem forditva szokott ez lenni?
Drága Kérdező, egyem a szíved, azért hív, mert melegen tartja a kapcsolatot, hogy bármikor szól, ugorj és tudjon dugni. Pontosan látja ő is, mennyire buta, naiv vagy, aki dugásra jó csak.
A felesége szépségéről pedig azért mondta, amit mondott, mert ezzel tette nyilvánvalóvá számodra, hogy neki a felesége az első, te meg csak egy ürítése használt rongy vagy, és hogy ehhez tartsd magad, ne is akarj többet.
20:56-onak
igen, mindegyik ilyen ostoba, míg fel nem nyílik a szemük.
a férjem régen csak a legjobb barátom volt, ő is szeretője volt az ex nőjének, a nő hitegette, de csak azért, ahogy előttem is leírták, hogy melegen tartsa a kapcsolatot, ha dughatnáka támad, csak egyet kelljen csettinteni, a sok ajándékról meg már nem ois beszélve. hiába mondtam neki, h úgysem válik el, vegye már észre, amíg vagy 15-ödször el nem játszotta vele a nő, h elválik, majd egy hét múlva, h nem válik. Kellett kb 3 év, mire rájött, hogy csak egy pótlék, aki viszi ide-oda, kinyalja a seggét, megdugja, ahogy állítólag otthon nem, és még el is halmozza ajándékokkal.
szerintem a kérdező nem is akarja felfogni, miket írunk neki, mert ő most szerelmes, a rózsaszín köd az agyán. amíg rá nem jön magától, h ez így nem jó, v ki nm teszi a faszi, mert ő jön rá, h ez így nem mehet tovább, v épp mert lebukott...
szóval "kedves" kérdező!
menj a faszihoz, és kérdezd tőle, h mit akar. ha jó neked így, hogy te vagy a 2., akkor ne sírj, ha meg nem, akkor lépj!
Én amúgy tényleg (ahogy már előttem írták) mit éreznél, ha, apá megcsalná anyádat? hm?
vagy téged csalna meg a majdani férjed?
hogy néznél a szemébe annak a nőnek, feleségnek, gyermeknek, akiknek tönkretetted az életét? mert előbb-utóbb kiderül a dolog, az bizton állíthatom neked! és ha mondjuk egy vérmesebb felesége van a pasidnak, akkor valószínűleg nem köszönöd meg, amit kapsz. akkor mi lesz? jössz ide panaszkodni???? nem fog sajnálni a kutya sem, úgy ahogy most sem sajnál senki, és nem azért mert szívtelenek vagyunk, hanem mert értetlen vagy!!!!
elolvastam minden kommentet és hasznosak voltak,de azért tettem fel még több kérdést hogy biztosan nem tévedtek-e. De úgy látom nem...:( nagyon rossz ezeket olvasni :(
egyébként szüleim 3 éves koromban nagyon csúnyán elváltak,nem is volt apám.Szóval én nem tudom beleképzelni magam milyen egy családi élet. És nincs lelkifurdalásom a nő miatt mert egy unszimpatikus ronda,igénytelen nő! Láttam már többször...fúj
Hiába van igazatok,hogy a francba legyek megértő egy olyan nővel szemben akit gyűlölök mert nem lehetek miatta együtt azzal akit szeretek?? :S Hm??
Írod, hogy nem vagy buta... Akkor magyarázd meg, miért utálsz valakit olyasmiért, amiről nem tehet???
Ő a feleség, aki hivatalosan, mindenki előtt felvállalva összekötötte az életét a férjével és válallták egymást jóban, rosszban. Te meg unszimpatikusnak tartod, mert létezni merészel. Szereptévesztésben vagy, ez az ő reszortja lesz, amint kiderül hogy létezel. (Habár én a férjemre jobban haragudnék.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!