Jogos elvárás hogy mondjunk le az örökségről?
Apámmal nem tartottuk a kapcsolatot. Szüleim elváltak még kiskorunkba apám piált gyerektartastvse fizetet soha. Most meghalt de apám testvérei zaklatnak engem meg a tesomat h mondjunk le az örökségről.
Mivel papám már meghalt az apai részt apám már megörökölte korábban. A pénzt elitta de a kb 60 milliós családi ház még meg van mert azon a mamának haszonélvezeti joga van.
Apám után mi örököljük az apai részt. Ha a mama a sajátját el is ajandékozza akkor jár nekünk 5-5 millió forint kb.
De a nagynéném és nagybátyám aztvakarja mondjunk le róla mert bem tartottuk a kapcsolatot apánkal meg válás után a családdal.
Mi kisgyerekek voltunk. Apám nem keresett minket meg a család többi része sem. Anyám nem vitt minket mert elhordták mindennek amiért az alkoholista agresszív apánktól elvált,de nem is tiltotta h ők keressenek.
Tudom h nem mostanába látunk ebből pénzt de akkor is jól fog jönni majd nekem és tesómnak is.
Ki tudnak mégis vhogy forgatni abból ami jár nekünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!