Teljes kapcsolat megszakítás? Hogyan csináljam hogy nekem kevésbé fájjon?
Lenne nekem: anya, báty, nővér ( " keresztgyerekek") "sógor" , mama.
apa meghalt de igazából sose foglalkozott velem szóval annyira nem érintett meg a dolog.
Engem kisebb koromban sem szerettek. Anya mindig velem kiabált. Nekem kötelező jelleggel suli után fényesre kellett nyalni a házat, de utána tanuljak is. Semmi baj nem lett volna ezzel, de eközben bátyám otthon volt munkanélkülin egésznap hereverézett, nem vágott fát nem gyújtott be, nem rakott a tűzre stb
Mindig nekem kellett figyelni, fent lenni 22.30-ig pakolni a tűzre mire anyám haza ér meleg legyen még.
Elköltöztem 19 éves koromban. Akkor se támogattak sehogy. " majd jössz te vissza haza nemsokára, Minek vagy Pesten?" " nem kell az neked minek"
Most anyagilag kib@szott nagy kárt csináltak nekem több százezres tétel amire azt mondtam itt a vége.
Csak viszont maga az érzés,hogy nekem nincs családom . Az nagyon rossz.
Nincs párom se, egy barátnőm van de vele is ritkán beszélünk meg találkozunk.
Probálunk ötleteket adni.
Na biciklizni meg futni szeretsz,szóval hány bicikli túrát mutassak,hány futással kapcsolatos eseményt mutassak
Nem muszáj futni vagy biciklizni,mehetsz oda mint érdeklődő, nézelődő,valakit leszolîtasz elkezdek beszélgetni, érdeklődesi kor, hobby.... Máris kialakult egy kis szociális kapcsolat
Ne sajnáltasd magad hanem csináld
Tudod mennyi de mennyi esemény van
Fotósoknak
Sportolóknak, barátkozz, hátha látsz valami jó pasit
Ja és kedves 36os ha már annyira tudod h én mikor milyen kérdést írok ki akkor remélem tudod h az eutanáziás kérdést tegnap én tettem fel...
Erről ennyit, biztos nagyon élvezetes dolog lehet másokon nevetni meg köteledni...
Csak pont az ilyenek miatt mint te is akar már az ember inkább megdögleni ami esetemben az lesz a legjobb opció
Újakat kell megismerni
Új dolgokat csinálj
Menj olyan helyre ami érdekel
Menj egyedül és ismerkedj
Csináld azt amit szeretsz és menj egyesül .és közben új kapcsolatokat építs ki
Keress eseményeket
Na van egy fotó kiállítás xy helyen,elmegyek egyedül,
oda értem,
megnézem ki az aki egyedül nézelődik,
oda megyek hozzá
Köszönök neki
szia
Szia
Milyen érdekes ennek a képnek az árnyékolása igaz?
Te is fotózol?
Miket szeretsz fotózni
Hol szoktál fotózni
Kérdezz érdeklődj
Ha érdeklődest mutatsz a másik iránt kérdezel hidd el könnyben fog menni a beszélgetés
Mond el mit szeretsz merre szoktál járni stb... Ez csak egy fotó példa volt,de remélem érted
Lehet ezt biciklivel is
Látsz egy biciklis eseményt
Na elmegyek egyedül
Oda értem,látok pár embert akik szintén egyedül vannak
Oda megyek hozzájuk
Szia
Szia
Hogy vagy
Te is indulsz a versenyen vagy csak érdeklődő vagy
Szoktál bicikli versenyre járni
Na tényleg és hol
Mennyire volt nehéz a pálya voltak valami akadályok
És a biciklink kívül van más amit szeretsz
Na tényleg azt én is szeretem
......
Elkezdtek beszélni amit írtad
Folytathatod azzal,hogy egyszer részt vettem egy hambis bicikli eseményen ahol a hambizás után le kellett biciklizni a kalóriát.
Huu,de megéheztem,van itt a közelben egy jó kis gyorskajálda ismerek is egyet
Te nem vagy éhes
Nem jönnél el
Elmentek
Közben megkerheted,hogy jelöljön be Facebook
Pár nappal később rairsz,hogy huu múltkor pont erről beszéltél, találtam egy tök jó eseményt engem is érdekel ha gondold ott tali
Tudod mennyi de mennyi barátságot szereztem ezzel
Facebook nézek eseményt elmegyek rá és beszélgetek
Jól érzem magam
Pasim is így lett
Vannak kutya találkozók
Tacskó találkozó
Biciklis esemény
Minden ami csak lehet
Menj gyerünk
Írtam pár példát, hidd el jól fogod magad érezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!