Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy barátom, már 2 éve (2...

Van egy barátom, már 2 éve (2 kissebb megszakítással, de a szüleim nem fogadják el, szeretnénk ha tudomásulvennék, hogy hozzám való, eggyütt vagyunk, és ne akarjanak a kapcsolatunk ellen tenni. Hogyan szerettessem, értessem meg velük a dolgot?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon nehéz esetek mottójuk "most tanulni kell, nem szerelem ".Illetve elég agresszívak, ha nem tetszik nekik valami.
2009. júl. 31. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nálam is ez volt a szitu az elején. Anya mindig azt hajtotta, hogy a tanulás rovására megy a szerelem, apu meg hogy mit akarok 15 évesen... Szóval az agyamra mentek, de én azért is megmutattam nekik. Sokat tanultam(többet mint eddig, és látványosan: akkor, amikor ők is otthon voltak és látták hogy tanulok:P Jó lett a bizim, ez már egy jó pont volt anyuéknál. Barátommal csak hétvégén taliztunk. Bemutattad már a szüleidnek őt? Hátha lenne bennük valami közös vonás, így megenyhülne a szívük anyudéknak. Nálam szerencse volt, mert apum és barátom is imád motort szerelni, így ezt már együtt csinálják és jól összehaverkodtak. Hátha nálatok is lenne valami közös. Meg hát egy-két közös beszélgetés sem árt. Ha a barátod udvarias, szerintem be fog jönni anyudnak :) Bár nem ismerlek titeket. Ülj le anyuddal beszéld meg, hogy te szereted a barátod és hogy nem fog a tanulás rovására menni. Hátha megérti, de neked is meg kell értened, hogy féltenek.

sok sikert.

2009. júl. 31. 11:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy utcában lakom vele, pontosan 5 háznyira, szóval rendesen ismerik már gyerekkora óta.Illetve általában mi is hétvégenként szoktunk találkozni, amíg a drága szüleim elnem kezdték azt, hogy bármilyen kis hülyeség történt nem mehettem, illetve ha nem történt semmi akkor koholtak eggyet, és azért nem.A bészélgetéstől pedig kicsit félek, mert elég ingerlékenyek, és ha valaki felidegesíti még agyon is tudná csapni az illetőt.
2009. aug. 1. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Sehogy nem kell velük megértetni!

A szüleid a múlt, a párod a jövö!

Ennyi...

Csak a pároddal foglalkozz és a szüleidet minnél kevesebb dologba avasd be, és ne hagyd hogy kémkedjenek utánnatok!! A párodnak is ugyanigy kell tennie a dolgokat!!

2009. aug. 3. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Elözö vok!!

Amúgy abban igazuk van hogy tanulni kell!! Ugyhogy probálj a szerelemben és a tanulásban is minnél eredményesebb lenni, akkor nem lesz késöbb sem bajod az életben!!

2009. aug. 3. 01:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Ez természetes, tanulni kell de a tanulá nem zárja ki a szerelmet illetve fordítva.
2009. szept. 15. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!