Van egy barátom, már 2 éve (2 kissebb megszakítással, de a szüleim nem fogadják el, szeretnénk ha tudomásulvennék, hogy hozzám való, eggyütt vagyunk, és ne akarjanak a kapcsolatunk ellen tenni. Hogyan szerettessem, értessem meg velük a dolgot?
Nálam is ez volt a szitu az elején. Anya mindig azt hajtotta, hogy a tanulás rovására megy a szerelem, apu meg hogy mit akarok 15 évesen... Szóval az agyamra mentek, de én azért is megmutattam nekik. Sokat tanultam(többet mint eddig, és látványosan: akkor, amikor ők is otthon voltak és látták hogy tanulok:P Jó lett a bizim, ez már egy jó pont volt anyuéknál. Barátommal csak hétvégén taliztunk. Bemutattad már a szüleidnek őt? Hátha lenne bennük valami közös vonás, így megenyhülne a szívük anyudéknak. Nálam szerencse volt, mert apum és barátom is imád motort szerelni, így ezt már együtt csinálják és jól összehaverkodtak. Hátha nálatok is lenne valami közös. Meg hát egy-két közös beszélgetés sem árt. Ha a barátod udvarias, szerintem be fog jönni anyudnak :) Bár nem ismerlek titeket. Ülj le anyuddal beszéld meg, hogy te szereted a barátod és hogy nem fog a tanulás rovására menni. Hátha megérti, de neked is meg kell értened, hogy féltenek.
sok sikert.
Sehogy nem kell velük megértetni!
A szüleid a múlt, a párod a jövö!
Ennyi...
Csak a pároddal foglalkozz és a szüleidet minnél kevesebb dologba avasd be, és ne hagyd hogy kémkedjenek utánnatok!! A párodnak is ugyanigy kell tennie a dolgokat!!
Elözö vok!!
Amúgy abban igazuk van hogy tanulni kell!! Ugyhogy probálj a szerelemben és a tanulásban is minnél eredményesebb lenni, akkor nem lesz késöbb sem bajod az életben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!