Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki megszakítással "védekezik"?
Vannak párok, akiknél müködik, de ott eleve nem túl könynen esik a nö teherbe, a férfinak meg szintén nem túl jó a megtermékenyitö képessége.
A legtöbb párnál elég hamar megtörténik a baleset, mert azt még tudja egy férfi kontrollálni, hogy idöben kiszálljon, de azt nem, hogy az elöváladékban ne lehessenek spermiumok - ez ugyanis teljesen akarattól független és csak alkati adottságoktól függ.
Igy védekezni csak ott érdemes, ha nem probléma, ha becsúsik a baba, csak esetleg még nem kimondottan tervezik.
Én hosszú ideig (kb másfél év) így védekeztem a párommal. Őrülten nagy felelőtlenség volt 14évesen, de szerencsére sosem estem teherbe. Bár mára kiderült, hogy valószínűleg gyógyszeres kezelésre fogok szorulni, mikor gyermeket szeretnék majd... Szóval lehet a félig meddőségemnek köszönhetem.
19/L
Mi megszakítással védekezünk már 2,5 éve! Én 24 éves vagyok a párom pedig 37. Sosem volt semmiféle "baleset"!
Mi ezt a módszert választottuk, az óvszer nekem mű dolog, és nem kényelmes, a fogamzásgátló az befolyásolja a hormonháztartásom, és káros az egészségre. Vannak még más módszerek, de felesleges, egy jó kapcsolatban!
Párszor csináltam így,mert azt mondták az orvosok,hogy nem lehet gyerekem.Voltak olyan időszakok,amikor fogamzásgátlót szedtem(több évig is),aztán mikor egy új orvost választottam,ő azt mondta,van esély majd a babára,úgyhogy szedjem tovább a fog.gátlót.
A lényeg:hogy fogamzásgátló tabletta szedése mellett is pluszban soha nem engedtem,hogy a partner belémélvezzen.
Már leálltam egy ideje a tablettával,és azóta óvszerrel védekezünk.
Én 26 évesen ha van állandó barátnőm akit szeretek és bevállnék egy gyereket akkor gumit semmiféleképpen nem használok!!!Meg az én koromban amúgy sem illik :)
Eddig ebből még nem lett terhesség tudtommal,de nem is kevés tapasztalattal merek így védekezni :)
vadidegen nőnél természetes hogy gumit húzok mert ezektől nagyon sok mindent elkaphatok... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!