Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki megszakitással " védekezik ", akkor azt mondjátok, h 0 az esélye a terhességnek, ha meg vki bevesz 1 72 órásat, akkor már adtok esélyt neki. ez h lehet?
A tablettából lesz a gyerek.
Mint ahogy abból lesz a kannás bor is! :)
A tablettából lesz a gyerek.
Mint ahogy abból lesz a kannás bor is! :)
ugy értem, h ha vki megszakitással védekezik, tehát nem védekezik, és nem veszi be a tabit, akkor azt irják egyesek, h 0 az esély a terhességre..
ha meg vki felelősségteljes, és beveszi a tablettát, akkor ugye lényegesen csökken a terhesség esélye, ennek ellenére mégis azt irják itt egyesek, h még nem szabad megnyugodnia.. ellentétben azzal, h azzal nyugtatják, ha nem védekezik, h nem lehet terhes.. na.. ez titeket nem idegesit?
az a kovi volt.. nem kövi :))
jaja, megmondhatnád itt egyeseknek, h nem biztonsagos.. nekem nem hiszik el.. már szinte én vok a hülye, h védekezésre költöm a pénzt, meg " mérgezem " magam. :S
Bocs,de én most egyre sem emlékszem,ahol azt írták volna,hogy megszakítással 0% lenne az esély a teherbe esésre.Sőt!Már szinte szájbarágósan le van írva napi 5000-szer,hogy a megszakítás nem védekezés!Komolyan,szerintem ez a mondat szerepel ezen az oldalon a legtöbbször.
Ezután is ajánlgatni szokták a 72 órásat!A 72 órásnál is megvan az esély a terhességre,mint ahogy minden nemi aktus esetében fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!