Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha vki megszakitással "...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha vki megszakitással " védekezik ", akkor azt mondjátok, h 0 az esélye a terhességnek, ha meg vki bevesz 1 72 órásat, akkor már adtok esélyt neki. ez h lehet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 23:39
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
tiszta szerencse volt.. semmi más.
2010. jún. 27. 00:46
 22/36 Beviz Elek ***** válasza:
37%
A környezetemben elég sokan csinálják. De ha te félsz tőle, akkor nincs belőle semmi gond. Az ősemberek is féltek a tűztől amíg nem ismerték. Majd te sem fogsz félni a szextől ha megismered :)
2010. jún. 27. 00:48
 23/36 anonim ***** válasza:

00:36 vagyok !

Figyelj akinek gond a baba, az védekezzen, ha nem teszi, vállalja a felelősséget ! Milyen szép is tiniként abortuszra menni !Akárki akármit mond itt a lányokon múlik minden !!!!

Ha a lány azt mondja , hogy felhúzod a sisakot, vagy nincs szex akkor nincs szex!csak sok lánykában se tartás nincs se felelősségérzet, de akiben nincs meg ez azok olyanok is és ezeket ki is használják a pasik !

Nem azt mondom, hogy ribizli minden csaj aki így védekezik, de nem értem egyszerűen a mai fiatalok miért nem védekeznek, szégyen?? vagy divat lett ez is ,mint a vasalt haj csőnadrág ?!

Én 8 éve kezdtem a szex-et és nem volt annyi lehetőség mint most gumit venni, mármint nem volt annyi éjjelnappali stb és mégsem ért soha váratlanul, hogy hopp nincs nálam !

Amúgy aki igazán , de igazán ismeri a testét és sokat gyakorol annak a pasinak jön össze az időben kiveszem !

2010. jún. 27. 00:52
 24/36 anonim ***** válasza:

Szerintem ez felelőtlenségen múlik. Valaki parázósabb, valaki nem... Nekem is van olyan ismerősöm aki nagy arccal azt mondja, hogy az esélye egyenlő a 0-val hogy így teherbe essen. Sosem parázik, pedig nem védekeznek a párjával... Én halálra aggódom magam, ha valami baleset csúszik be, imádkozom ezerrel, hogy ne legyen belőle baba, ergo ilyenkor 100%-ig megvagyok róla győződve, hogy lehetséges. Nem vagyunk egyformák! Teszem hozzá egy ismerősöm évekig így "védekezett" miután ezt is elhagyták, mert úgy döntöttek jöhet a baba. Előtte halál nyugodt volt, hogy 0% az esélye a teherbeesésnek... amikor rengeteg próbálkozás után sem jött a baba, kiderült hogy meddő! Ez egy durva példa, de ha mondjuk 1000 olyan alkalom után sem esnék teherbe, amikor a védekezés ezen fajtáját használnám, akkor lehet én is aggódni kezdenék...

Természetesen lehetséges így a teherbe esés, valószínűleg a vélemények azért térnek ilyen szinten el, az kavarhat meg pár embert, hogy általában ha megszakításról beszélünk, akkor a srác nem a lányban élvez el, ha már 72 órásról van szó, akkor az esetek 80%-ában megtörténik a hüvelyben való elélvezés is, ami azért jóval növeli az esélyeket!

2010. jún. 27. 00:56
 25/36 A kérdező kommentje:

nem mindig történik meg az elélvezés.. amugy anyukám is sokáig igy " védekezett ", nem lett terhes, aztan kiderult, h nem ugy működik az egyik petefészke, ahogy kellene, és azért volt..

1 másik valaszolonak meg képzeld, ismerem, tom, h mi az, h szex.. és nem félek tőle, ugyanis védekezek, normalisan( gumival ), csak kérdés volt.

2010. jún. 27. 01:06
 26/36 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, én úgy gondolom hogy ez teljesen relatív. Az ember feltesz itt egy ártatlan kérdést, egy másik válaszol rá úgy, hogy igazán nem ismeri a körülményeket! Ha védekezés nélkül voltam együtt a párommal, én is képes voltam nagyon megijedni (nagyon ritkán fordult elő, de ennek elkerülése végett kezdtem tablettát szedni), és bizony volt már rá példa hogy elcaplattam egy 72 órás tablettáért, ugyanakkor van olyan, aki halált megvető bátorsággal és higgadtsággal teszi kockára nem csak a saját, de egy ártatlan kisember életét is! Én úgy gondolom, a felelősségteljes emberek mondják azt az ilyen jellegű kérdésekre, hogy 72 órás mellett sem szabad még teljesen megnyugodni, és az olyan emberek akikben csepp rossz érzés sincs a dolgok miatt mondják azt, hogy szinte 0% az esélye megszakítással a teherbe esésnek!
2010. jún. 27. 01:40
 27/36 anonim ***** válasza:
Én is olvastam egy ilyen kérdést, ahol a válaszokból az derült ki, ami a kérdésben is olvasható. A válasz egyszerű: s válaszolók kb 40%-a még be sem töltötte a 15. életévét, és azt sem tudja, h mi az a gumióvszer, ha meg mégis, akkor "minek azt". 60%-uk meg olyan paraszt, h az óvodában gumicsizma volt a jele, és azt hiszik, h ők a világ közepe, és leugatják a rendes válaszolókat. A maradék 10%-ot akik normálisan válaszolnak meg leugatják, h milyen hü.lyék. Itt válogatás nélkül írogathat mindenki, és leírják a baromságaikat. Meg unatkoznak otthon, és ide járnak szórakozni, h ontsák magukból a hü.lyeséget.
2010. jún. 27. 04:16
 28/36 anonim ***** válasza:
60%

"ha megszakítással védekezik, akkor 50-50, hogy terhes lesz az előváladéktól"

a matek nem az erősséged, igaze?

hogy a bús picc.sába lenne már 50-50 te szerencsétlen?

Le kellene állni ezzel a hülyeséggel. Nagyjából senki nem lesz attól terhes, hogy valaki beledugja a pöccsét. Urban legend, köszönhetően az ilyen hüly.éknek, mint te.

Ez NEM azt jelenti, hogy megszakítással kell védekezni! NEM! De ez egy kibe.baszott nagy baromság. És már roppant unalmas a hülyeséget olvasni.

2010. jún. 27. 11:32
 29/36 anonim ***** válasza:
88%

Oké, de hogyha szerinted hülyeség, akkor miért nem oké a megszakításos módszer? Ergo, hogyha előváladéktól szerinted nem lehet teherbe esni, akkor tök okésnak kéne lennie ennek a védekezési formának is... És itt most nem arról beszélek, amikor véletlenül nem húzza ki a srác időben!

Lehet, hogy 100-ból 1 csaj esik csak így teherbe, de szerintem senki nem örülne annak, hogy ha pont ő lenne az az 1!!!

2010. jún. 27. 11:36
 30/36 anonim ***** válasza:

11:32-es

Teljesen igazad van.Nem attól lesz a gyerek,ha bedugja a p*csét,hanem a gólya hozza.Már én is unom ezt a sok hulyét,aki a peteérésről,havi ciklusról,meg spermáról beszél.Ez az iskola hibája,ott megy a népbutítás.Ahelyett,hogy elmondanák nekik,hogy melyik gólyához is kell fordulni. :P

2010. jún. 27. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!