Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki megszakitással " védekezik ", akkor azt mondjátok, h 0 az esélye a terhességnek, ha meg vki bevesz 1 72 órásat, akkor már adtok esélyt neki. ez h lehet?
00:36 vagyok !
Figyelj akinek gond a baba, az védekezzen, ha nem teszi, vállalja a felelősséget ! Milyen szép is tiniként abortuszra menni !Akárki akármit mond itt a lányokon múlik minden !!!!
Ha a lány azt mondja , hogy felhúzod a sisakot, vagy nincs szex akkor nincs szex!csak sok lánykában se tartás nincs se felelősségérzet, de akiben nincs meg ez azok olyanok is és ezeket ki is használják a pasik !
Nem azt mondom, hogy ribizli minden csaj aki így védekezik, de nem értem egyszerűen a mai fiatalok miért nem védekeznek, szégyen?? vagy divat lett ez is ,mint a vasalt haj csőnadrág ?!
Én 8 éve kezdtem a szex-et és nem volt annyi lehetőség mint most gumit venni, mármint nem volt annyi éjjelnappali stb és mégsem ért soha váratlanul, hogy hopp nincs nálam !
Amúgy aki igazán , de igazán ismeri a testét és sokat gyakorol annak a pasinak jön össze az időben kiveszem !
Szerintem ez felelőtlenségen múlik. Valaki parázósabb, valaki nem... Nekem is van olyan ismerősöm aki nagy arccal azt mondja, hogy az esélye egyenlő a 0-val hogy így teherbe essen. Sosem parázik, pedig nem védekeznek a párjával... Én halálra aggódom magam, ha valami baleset csúszik be, imádkozom ezerrel, hogy ne legyen belőle baba, ergo ilyenkor 100%-ig megvagyok róla győződve, hogy lehetséges. Nem vagyunk egyformák! Teszem hozzá egy ismerősöm évekig így "védekezett" miután ezt is elhagyták, mert úgy döntöttek jöhet a baba. Előtte halál nyugodt volt, hogy 0% az esélye a teherbeesésnek... amikor rengeteg próbálkozás után sem jött a baba, kiderült hogy meddő! Ez egy durva példa, de ha mondjuk 1000 olyan alkalom után sem esnék teherbe, amikor a védekezés ezen fajtáját használnám, akkor lehet én is aggódni kezdenék...
Természetesen lehetséges így a teherbe esés, valószínűleg a vélemények azért térnek ilyen szinten el, az kavarhat meg pár embert, hogy általában ha megszakításról beszélünk, akkor a srác nem a lányban élvez el, ha már 72 órásról van szó, akkor az esetek 80%-ában megtörténik a hüvelyben való elélvezés is, ami azért jóval növeli az esélyeket!
nem mindig történik meg az elélvezés.. amugy anyukám is sokáig igy " védekezett ", nem lett terhes, aztan kiderult, h nem ugy működik az egyik petefészke, ahogy kellene, és azért volt..
1 másik valaszolonak meg képzeld, ismerem, tom, h mi az, h szex.. és nem félek tőle, ugyanis védekezek, normalisan( gumival ), csak kérdés volt.
"ha megszakítással védekezik, akkor 50-50, hogy terhes lesz az előváladéktól"
a matek nem az erősséged, igaze?
hogy a bús picc.sába lenne már 50-50 te szerencsétlen?
Le kellene állni ezzel a hülyeséggel. Nagyjából senki nem lesz attól terhes, hogy valaki beledugja a pöccsét. Urban legend, köszönhetően az ilyen hüly.éknek, mint te.
Ez NEM azt jelenti, hogy megszakítással kell védekezni! NEM! De ez egy kibe.baszott nagy baromság. És már roppant unalmas a hülyeséget olvasni.
Oké, de hogyha szerinted hülyeség, akkor miért nem oké a megszakításos módszer? Ergo, hogyha előváladéktól szerinted nem lehet teherbe esni, akkor tök okésnak kéne lennie ennek a védekezési formának is... És itt most nem arról beszélek, amikor véletlenül nem húzza ki a srác időben!
Lehet, hogy 100-ból 1 csaj esik csak így teherbe, de szerintem senki nem örülne annak, hogy ha pont ő lenne az az 1!!!
11:32-es
Teljesen igazad van.Nem attól lesz a gyerek,ha bedugja a p*csét,hanem a gólya hozza.Már én is unom ezt a sok hulyét,aki a peteérésről,havi ciklusról,meg spermáról beszél.Ez az iskola hibája,ott megy a népbutítás.Ahelyett,hogy elmondanák nekik,hogy melyik gólyához is kell fordulni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!