Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van köztetek olyan aki megszak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan aki megszakítással "védekezik"?

Figyelt kérdés
Nem kell rögtön lehurrogni, csak kíváncsiságból érdekelne a dolog. Igen, tudom róla hogy nem védekezés, ismerem a pearl-indexét, stb. De kíváncsi azért még lehetek arra, hogy vannak-e olyan párok akik igenis hogy így csinálják. Persze tegyük fel, normális keretek között. Értem ez alatt, hogy a pasi soha, semmilyen körülmények között nem megy el a csajban, és nem bízza a szerencsére azt, hogy valóban időben vette-e ki. Előre is köszönöm a válaszaitokat!
2011. nov. 7. 13:46
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Az én szervezetem sajna nem bírja a tablettát. :/
2011. nov. 10. 19:47
 32/41 anonim ***** válasza:

Volt egy időszak amikor mi is így "védekeztünk" az exemmel, de csak pár hónap mert ő persze gumiban nem érzett semmit, én meg csak pár hónap után kezdtem el tablettát szedni. De valóban nagy felelőtlenség, és érdekesnek találom azt a hozzáállást, hogy "nem baj az sem ha becsúszik a baba, mert már megvan minden ami kell: lakás, kocsi, stb." Most csak el tudja dönteni mindenki, hogy szeretne-e gyereket, vagy nem, mert ez sokkal nagyobb döntés, annál, hogy úgy álljak hozzá, hogy "hát az se baj ha jön a baba."

Egyébként, mint minden védekezési módszernek ennek is van előnye, hogy nem kell pénzt költeni, nincsenek mellékhatásai, és a pasik többet éreznek mint gumiban.

De igazából bármikor történhet baleset szóval a legnagyobb hátránya az, hogy kb csak 60%-os biztonsággal működik. Ami nem túl jó, mert a gumi és a tabi 99%-os védelmet nyújt. És eléggé rossz minden hónapban azon izgulni, hogy megjön-e vagy nem. Plusz szerintem nagyon rontja a szex élményét is mert azért egyik félnek sem valami jó, hogy a srác pont a "legjobbkor" veszi ki.

Ja és aki azt írta, hogy ha kiszakad a gumi, vagy nem hat a fogamzásgátló akkor ugyanúgy baj lehet, erre csak annyit, hogy azt észre lehet venni ha kiszakad és a csaj vehet be esemény utánit. A tablettánál pedig ott van a betegtájékoztatón, hogy mi az ami befolyásolhatja a hatását (antibiotikum szedése, hasmenés, hányás a leggyakoribbak) és ilyen esetben arra a pár alkalomra amíg nem hat újra tutira a tabi, használhatnak gumit is például.

20L

2011. nov. 10. 22:17
 33/41 anonim ***** válasza:
A guminak meg hasonlóknak meg nincsenek mellékhatásai.Kevés az aki nem bírja de szerintem annál is kifogás,hogy nem akarja felhúzni.
2011. nov. 10. 22:24
 34/41 anonim ***** válasza:

6 év problémamentes megszakított közösülés után bummbaba!

Ja és ugyanazzal a partnerrel!

2011. nov. 27. 16:10
 35/41 anonim ***** válasza:

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.

# 34/34 Időpont ma 16:10

gratulálok a gyerekhez!

Mi a neve ?BummBence? :)

2011. nov. 27. 18:30
 36/41 A kérdező kommentje:
85%-os válaszoló! De ha 6 évig működött, akkor valami oka csak van annak, hogy "becsúszott", nem? Ezt csak azért kérdezem, mert 6 év az tényleg rengeteg idő... Itt biztos nem csak a szerencsén múlott hogy nem volt gond addig.
2011. nov. 27. 20:49
 37/41 anonim ***** válasza:

35ös. nem, Horváth Regina.

Úgy istenigazából semmi sem történt. Ráadásul a férjem szinte mindíg peteérés előtt jött haza (két hét Ausztria, két hét Magyarország)

De besikerült.

Valószínűleg azért mert a férjem leszokott a cigiről és egészségesen táplálkozott.

Akkor halt meg a nagypapája váratlanul tüdőrákban, eléggé lesokkolta...

2011. nov. 28. 09:36
 38/41 A kérdező kommentje:
:(
2011. nov. 28. 09:50
 39/41 anonim ***** válasza:

Sajnos kellett neki ez az ébresztő. Olyan volt mint a papája. napi két doboz cigi, orvos csak a kötelező munkahelyi kivizsgáláskor láta.

A nagypapája is ezt csinálta. Aztán lett egy elhúzódó högögyulladása, elküldték tüdő szűrésre. A nagyija rángatta el, mert "majd elmúlik"

Ott kiderült, hogy tele van a tüdeje foltokkal.

Nem is tudták megmenteni. Már szinte minden szervében áttét volt.

A férjem a temetés után a kukába dobta a majdnem teli doboz cigit, és azóta nem gyújtott rá!

2011. nov. 28. 12:06
 40/41 anonim ***** válasza:

Sajnos valaki csak így teszi le a cigit.

Én hálistennek boldogan tettem le,mert boldog voltam a szerelmem mellet(egy darabig) :(

2011. nov. 28. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!