Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan aki megszakítással "védekezik"?
Volt egy időszak amikor mi is így "védekeztünk" az exemmel, de csak pár hónap mert ő persze gumiban nem érzett semmit, én meg csak pár hónap után kezdtem el tablettát szedni. De valóban nagy felelőtlenség, és érdekesnek találom azt a hozzáállást, hogy "nem baj az sem ha becsúszik a baba, mert már megvan minden ami kell: lakás, kocsi, stb." Most csak el tudja dönteni mindenki, hogy szeretne-e gyereket, vagy nem, mert ez sokkal nagyobb döntés, annál, hogy úgy álljak hozzá, hogy "hát az se baj ha jön a baba."
Egyébként, mint minden védekezési módszernek ennek is van előnye, hogy nem kell pénzt költeni, nincsenek mellékhatásai, és a pasik többet éreznek mint gumiban.
De igazából bármikor történhet baleset szóval a legnagyobb hátránya az, hogy kb csak 60%-os biztonsággal működik. Ami nem túl jó, mert a gumi és a tabi 99%-os védelmet nyújt. És eléggé rossz minden hónapban azon izgulni, hogy megjön-e vagy nem. Plusz szerintem nagyon rontja a szex élményét is mert azért egyik félnek sem valami jó, hogy a srác pont a "legjobbkor" veszi ki.
Ja és aki azt írta, hogy ha kiszakad a gumi, vagy nem hat a fogamzásgátló akkor ugyanúgy baj lehet, erre csak annyit, hogy azt észre lehet venni ha kiszakad és a csaj vehet be esemény utánit. A tablettánál pedig ott van a betegtájékoztatón, hogy mi az ami befolyásolhatja a hatását (antibiotikum szedése, hasmenés, hányás a leggyakoribbak) és ilyen esetben arra a pár alkalomra amíg nem hat újra tutira a tabi, használhatnak gumit is például.
20L
6 év problémamentes megszakított közösülés után bummbaba!
Ja és ugyanazzal a partnerrel!
A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 34/34 Időpont ma 16:10
gratulálok a gyerekhez!
Mi a neve ?BummBence? :)
35ös. nem, Horváth Regina.
Úgy istenigazából semmi sem történt. Ráadásul a férjem szinte mindíg peteérés előtt jött haza (két hét Ausztria, két hét Magyarország)
De besikerült.
Valószínűleg azért mert a férjem leszokott a cigiről és egészségesen táplálkozott.
Akkor halt meg a nagypapája váratlanul tüdőrákban, eléggé lesokkolta...
Sajnos kellett neki ez az ébresztő. Olyan volt mint a papája. napi két doboz cigi, orvos csak a kötelező munkahelyi kivizsgáláskor láta.
A nagypapája is ezt csinálta. Aztán lett egy elhúzódó högögyulladása, elküldték tüdő szűrésre. A nagyija rángatta el, mert "majd elmúlik"
Ott kiderült, hogy tele van a tüdeje foltokkal.
Nem is tudták megmenteni. Már szinte minden szervében áttét volt.
A férjem a temetés után a kukába dobta a majdnem teli doboz cigit, és azóta nem gyújtott rá!
Sajnos valaki csak így teszi le a cigit.
Én hálistennek boldogan tettem le,mert boldog voltam a szerelmem mellet(egy darabig) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!