Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki naptármódszerrel és megszakitással védekezik? és nem lett terhes? és nem tini, aki csak a gumit meg a tablettát ismeri.
*a
Amúgy te már kiírtad ezt a kérdést, ha a nődokid nem tud ajánlani semmit, szted mi majd fogunk tudni??! :D jajj ne fársssz mááár!!
én teherbeestem az említett módszerekkel. valóban nem túl jó védekezési forma, amit alkalmaztok, de sokan csak akkor veszik ezt komolyan, ha már megtörtént a "baj", ami mondjuk esetemben nem is volt akkora baj, mert boldogan váltam anyává, imádom a lányom.
mondjuk azóta is gond a védekezés, mert többé nem bízom a megszakítás+naptár módszerében, és szintén gumi és tablettaellenes vagyok. dehát te magad is említetted a megfelelő alternetívát: pharmatex. bár önmagában állítólag nem elég biztonságos, azért megszakítás+naptár módszerével már egész jó. ha volt is nálad, és mégsem alkalmaztad, kissé azért jogos mások szemrehányása. bár aki azt állítja, hogy még sosem vállalt kockázatot védekezés terén, az vagy túl fiatal, vagy hazudik :)
A naptármódszer semmit nem ér. Én hőmérőzök (tehát pontosan látom, hogy mikor van peteérés, nem pedig egy átlagadat alapján betippelem) + megszakítás. De mi félig benne vagunk a babaprojektben, csak a nyaralás miatt napoltuk el egy kicsit, szóval nem lenne gond, ha esetleg összejönne a baba.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!