Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hiszi minden tini azt h olyan konnyu gyereket csinalni
es teherbe esni?
Mert mindenhol ijesztgetik őket...Továbbá általában úgy van, ha az ember nem akar valamit tuti bekövetkezik...De ha akarja akkor az Istennek sem...
2009. nov. 11. 22:13
2/21 A kérdező kommentje:
de total most nemertem minek kell ijezgetni oket?az anyamek 12evig dugtak megszakitassal es nemlett gyerek...utanna jott a kistesom es tabi is:D:D:D
na vajon miért.... állandóan riogatják őket de nem mondanak elég konkrétat
mi az eredmény. minden szartól tartanak hogy most nem lesz-e 'baleset'
2009. nov. 11. 22:20
hidd el van olyan típus akibe hacsak egyszer beleélvezel tök mindegy melyik nap, egyből terhes lesz. Mondta egy barátnőmnek a nőgyógyásza, hogy egyszer fog elszakadni a gumi és jön a gyerek úgy vigyázzon.
2009. nov. 11. 22:21
Nincs 100%-os védelem, hacsak nem alkalmazzák a görög módszert.
2009. nov. 11. 22:22
6/21 A kérdező kommentje:
jah hat en elhiszem....de ilyenek, hogy meg elonedv sem volt a farkan es ugy berakta...te joisten....oylan rohoghetnekem van ilyen kerdeseknel:D:D:D
igaz, nem könnyű teherbe esni, főleg akkor nem, ha már direkt szeretnénk, de azért az esély ott van rá szinte mindig... én inkább azt nem értem, hogyha a sok kis taknyosnak van már esze a szexhez, akkor a védekezésről miért tudnak ilyen keveset?
2009. nov. 11. 22:25
8/21 A kérdező kommentje:
Szerintem tudnak is rola, csak kiakarjak probalni hogy miylen gumi nelkul (tudom van tabi de nem tartos kapcsolatnal nemtudom...)
A helyzet az, hogy a legtöbb esetben az első védekezés nélküli együttlét alkalmával képesek a nők(lányok) teherbe esni...
Azért riogatják a fiatalokat, mert amúgy is hajlamosak gumi nélkül csinálni és, ha nem rémisztik meg őket a valódi veszélyek komolyságáról, megnőne a fiatalkori nemkívánatos terhességek és nemi betegségek száma.
De a kis szarosok még így is gumi és egyéb védekezési eljárások nélkül vágnak bele a dolgok közepébe, ezért aggódnak, hiába mondja nekik az ember, hogy jobb félni, mint megijedni. De a kis szarzsákok ugye mindig mindent jobban tudnak. De rendesen írni azt egyik sem tud, pedig van automatikus helyesírás segédprogram telepítve!!!
2009. nov. 11. 22:44
10/21 A kérdező kommentje:
Hehehe...te igennagy arc lehetsz:D maris szeretlek
Kapcsolódó kérdések: