Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet csinálni egy tini bulin?
Bulit szervezek!
Programok, vetélkedők, játékok kellenének, hogy ne unatkozzunk. Segítsetek pls.:D
|15-17évesek lesznek a bulin.|
Lehetnek olyan feladatok is, amivel közelebb kerül egy fiú és egy lány egymáshoz.:D ...úgyértem... tetszik valaki, aki itt lesz a bulin, és jó lenne, ha a játék segítségével közelebb kerülnék hozzá.(pl. üvegezés...)
nahjah. ezekre eddig is gondoltam...xD
pia, zene, tánc mindenképp lesz, de múltkor úgy jártam, hogy nem voltak programok, csak pia meg zene, és tökuncsi volt...
karaoke dvd-k is jöhetnek szerintem :D
üvegezés/felelsz vagy mersz is jó ötlet ..
amúgy nem lesz nagy buli, 4-6an leszünk.
köszi az eddigi ötleteket, várom a többit is.:)
Legjobb az egymás testén, bekötött szemmel kockacukor keresés :D
Bekötitek vkienk a szemét, egy ellenkező nemű hanyatt fekszik és valaki bárhova rárak egy kockacukrot, a bekötött szeműnek pedig csupán szája segítségével meg kell keresni. ^^
Szembekötősdi? Holtkomoly. Ugyanaz, mint az üvegezés: mikor elkap valakit, akkor ha kitalálja, hogy ki az (érintés, szagolgatás stb.), akkor a másik kap egy "büntetést". Ha a bekötött szemű harmadszorra sem találja el, akkor neki jár a bünti.
Tárgyat elrejteni, és valaki meg kell keresse (hideg-meleg-forró). És hát azt az apró tárgyat el lehet az imádott személy kacsójába is rejteni (csak egy beavatott kell hozzá). :)
Nahát, a kockacukrost "bezzeg az én időmben" nem ismertük. Nem volt ugyanis kockacukor. :D
Pedig nem volt olyan nagyon régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!