Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan, aki naptármódsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki naptármódszerrel és megszakitással védekezik? és nem lett terhes? és nem tini, aki csak a gumit meg a tablettát ismeri.

Figyelt kérdés
terméketlen időszakban voltam együtt a barátommal, és egy hét múlva meg kell, h jöjjön.. akartunk használni pharmatexet, ott is volt a táskámban, de totál elvesztettük a fejünket.. kétszer is :(
2011. júl. 12. 01:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na most valóban kevés esélye van...de honnan tudhatná bárki is előre h ő nem fog beletartozni? :)
2011. júl. 13. 00:59
 22/26 A kérdező kommentje:
persze, h nem.. de alapjáraton nem sok esélye van, minek idegeskedjek.. de legkozelebb tuti pharmatex..
2011. júl. 13. 01:06
 23/26 anonim ***** válasza:

"Na most valóban kevés esélye van...de honnan tudhatná bárki is előre h ő nem fog beletartozni? :)"

Jó, azért aki ennyire parás, az ne szexeljen, már elnézést. Oké, hogy az ember normálisan védekezik, de ennyi erővel bármi mellett teherbe eshet.

Gógyszer mellett is, gumu mellett is, spirál mellett is.

Csesztessétek azokat, akik csak megszakítással védekeznek, mert a tényleg felelőtlenség.

De azét 3 módszer kombinálása szerintem már nem mondható annak. Mint mondtam, az egyetlen felelőtlenség az volt, hogy kimaradt a pharmatex.

De itt úgy leteremtették a kérdezőt, mintha a három módszer együtt használva sem lenne biztonságos.

Persze nem 100%, de azért nem lehet az összes létező módszert egyszerre használni....

2011. júl. 13. 18:17
 24/26 anonim ***** válasza:

Én nem parázok, mert a két legbiztonságosabb védekezési mód közül mindkettőt használhatom. Ha nem így lenne akkor bizony paráznék. Sajnos a kérdező a jelek szerint ilyen helyzetbe van. És nem azért írtam, hogy megijesszem, csak elég sok ember van itt aki olyan elven működik, h ,,velem ez nem történhet meg".

De ha választanom kéne, akkor sem a naptárt és pharmatexet választanám, akkor inkább a pesszárium spermiciddel.

Ha körbenéznél az egyéb védekezési módszerek közt itt egy példaoldal: [link]

2011. júl. 13. 20:50
 25/26 A kérdező kommentje:
jajj, szted nem azzal kezdtem az egészet, h körülnéztem??
2011. júl. 14. 00:36
 26/26 anonim ***** válasza:
70%

" és nem tini, aki csak a gumit meg a tablettát ismeri"

Te mekkora egy idióta vagy, legalább azok biztonságosa(bba)k mint a te hülye naptár és megszakításos módszered. Képzeld 18 vagyok és tudom mi az a naptármódszer és megszakításos módszer DE NEM alkalmazzuk a barátnőmmel, szimplán mert NEM VAGYUNK IDIÓTÁK mint ti...

2014. jún. 9. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!