Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex hüvely kúpot ajánlott az orvos megszakításos
közösüléssel és naptármódszerrel. Ha a párom az
ujjával izgat és mondjuk van rajta szappan maradék?
Ha a kúpot a naptármódszerrel és a megszakítással EGYÜTT használjáok, akkor tényleg elég biztonságos lehet. Önmagában azonban nem az.
Hogy a párod mikor fürdik le, az tökmindegy, ugyanis nem ő eshet teherbe, hanem te. Te csináld PONTOSAN ÚGY, ahogy az orvos mondta. Aktus előtt fél órával tedd fel, és utána ne mosd ki magadból. Szappantól nem fogsz teherbe esni, és a szappan nem csökkenti a kúp hatásfokát.
Amúgy egyáltalán nem árt a párodnak sem aktus előtt lefürödni, főleg nyáron... :-)
2010. máj. 11. 00:37
2/10 A kérdező kommentje:
szokott fürödni én 25 vagyok ő pedig 33...csak érdekelt hogy a szappan gátolja-e a hatásfokát.jah igen és gondoltam hogy a szappantól nem leszek terhes :)ez édes volt
3/10 A kérdező kommentje:
önmagában nem merem használni de megszakítással és naptármódszerrel ajánlotta.gyógyszert sajnos nem szedhetek
Na jó, attól, hogy valaki orvos még nem kell és nem is szabad tőle minden marhaságot benyelni. ez tapasztalat! én a helyedben nem kísérleteznék ezzel a kettőssel, mert: az előváladék megtermékenyítésre alkalmas számú ivarsejtet tartalmaz, ill. a spermicid a legrosszabb hatásfokú védekezési eszköz. arról nem is beszélve, hogy mivel nő vagy és feltehetően termékeny, olyan nincsen, hogy kizárt, hogy ne eshess teherbe a ciklus bármelyik szakaszában! úgyhogy én ezt így max. akkor merném bevállalni, ha nem nagy gond, ha jön a gyerek. a helyedben, már ha tényleg bizonyítottan nem szedhetsz semmilyen fogamzásgátlót, maradnék a guminál meg a spermicidnél.
2010. máj. 11. 00:56
még jó, hogy írtad a gyógyszert nem szedhetek részt, mert komolyan kezdtem hülyének nézni a dokit :D ....a korotok alapján, ha jól gondolom egy becsúszott baba nem lenne akkora gond, ha az, akkor a gumit ajánlom inkább...
2010. máj. 11. 00:56
A hüvelykúp, megszakítás és naptármódszer együtt igenis biztonságos.
2010. máj. 11. 10:56
Szerintem a megszakítás egész egyszerűen meggyilkolja a szexet, borzasztó lehangoló. ráadásul az aktus spontaneitását rontja, hogy előre tervezve fél órával hüvelykúpot dugdos magába az ember. a szexnek a felszabadultságról kell szólnia... akkor már inkább gumizzon az ember és ezt nőként mondom.
2010. máj. 11. 11:00
na akkor tisztázunk valamit: igenis rontja a szappan a krém hatásfokát,és nem véletlenül kérdezte a kérdező. Fürödj Lactacyd feminával,azzal lehet,az nem tartalmaz szappant! A pasi meg mossa meg rendesen a dolgait,ha szappant használ.De ő is mosakodhat lactacyddal.
Egyébként az hülyeség hogy a spermicid plusz megszakitás nem jó,épp ellenkezőleg,nagyon jó hatásfokú! Olyat még nem láttam hogy valaki ugy esett volna teherbe hogy ezt a kettőt együtt használta!!
egy nőgyógyász asszisztens
2010. máj. 12. 09:02
9/10 A kérdező kommentje:
Szia, mi lett azóta, bevált a módszer? :)
2013. nov. 2. 16:33
Kapcsolódó kérdések: