Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legfájóbb mondat/meg...

Mi volt a legfájóbb mondat/megjegyzés/szó, amit valaha mondtak neked?

Figyelt kérdés

Családtagtól, baráttól, ismerőstől, idegentől való fájó mondatok/megjegyzések.

Ami akár évekig nyomott hagyott bennetek és egyszerűen nem tudjátok elfelejteni azóta se.

Ja és még van egy kérdés, hogy igaznak tartod azt a mondatot, amit mondtak neked?(Megérdemelted e vagy sem stb)

Előre is köszi a válaszokat!

2021. márc. 11. 01:06
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Amikor valaki megjegyzi, hogy "ejj de kikerekedtél". :( Mintha nem látnam, és nem fájna eléggé amúgy is, hogy folyamatos a jojó effektus. :( Mintha nem érezném elég szarul emiatt magam amúgy is. :( Meg mintha amúgy sok köze lenne a kinézetemhez akárkinek is. :( Kedvencem, amikor egyes családtagoknak ez teljesen természetes, hogy legapróbb dolgokért, mint pl ez beszólnak, amikor semmivel sem különbök, valószínűleg reflektálják a saját bajukat rám.
2021. jún. 16. 23:41
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában volt egy ilyen:

"Ha tudnád hányan mondták már, hogy dobjalak ki a picsába.."

Nem esett jól.Ráadásul gyanítom, hogy olyanok mondták, akik még sose láttak... Így a véleményük nem számít.

2022. dec. 13. 22:48
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyeneket mond a (feltételezem) párod, lehet, hogy már nem kéne erőltetni a kapcsolatot...
2022. dec. 20. 12:07
 44/45 anonim ***** válasza:
51%
Tul nagy,ide azt be nem teszed! :(
2022. dec. 25. 06:36
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

#30 vagyok

Azóta megkaptam nagymamámtól, hogy az én gyermekemnek nem is kellett volna megszületnie... Azóta sem beszélünk. Egy anyának sem szabadna ilyet mondani

2023. jan. 9. 21:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!