Mit csináljak ha minden egyik hétvégén itt van a nővérem pasija és én ki nem állhatom? 1. eleve sértő megjegyzéseket mond rólam 2. cigizik 3. alkoholt iszik 4. kiskorú még és úgy cigizik meg iszik Mit tehetnék?
Konkrét kort nem írok csak annyit hogy 18év alatti a nővérem és a pasija is.
Én:13/L
Köszönöm a válaszokat
#1 egész nap? A szobámba elég nehéz főleg úgy hogy eggyütt kell reggeliznünk ebédelnünk és vacsorázni
#2 hát félek tőle ezt így megmondani a másik meg nem a házban cigizik hanem az udvaron de akkor is még kiskorú
#3 mindig akkor csinálják amikor nincsenek ott és ha elmondom hogy piszkál akkor a nővérem letagadja és neki hisz nem nekem
Te vagy otthon, és nem ő, azért tudja már, hogy hol a helye! Ha annyira szemét veled, akkor a telefonod mindig legyen kéznél, és vedd fel a beszélgetést, majd mutasd meg a szülőknek.
A nővérednek két lehetősége van egy ilyen srác mellet, vagy ő is zülleni fog vele, vagy pár hét, esetleg hónap múlva kiábrándul belőle, és kidobja. Ha szerencséd van, az utóbbi fog bekövetkezni. Addig is próbáld a hülye gyereket kerülni, és ne foglalkozz, ne beszélj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!