Nagyon aggódom a lányomért, normális ez a mostani fiataloknál?
Nem kell aggódnod emiatt, ez maximum ízléstelen lehet, de a külsőségeken kívül sokat nem jelent. Ezt látják Instagramon és csak hasonlítani akarnak a többi lányra, a beilleszkedési vágy viszont normális ilyen korban.
Idővel úgyis megtalálja a stílust, amiben kényelmesen érzi magát.
én nem voltam ilyen ebben a korban, szóval nem tudom, milyen ez, de van két lányom, és egyet nem értek...
mivel festi magát? milyen kihívó cuccokat vesz fel??? mi együtt járunk vásárolni a lányokkal, és ha valami olyan k*ás, már bocsánat, simán nem veszem meg, még ha földhöz vágja magát, se. sminket meg végképp, suliban tilos is, itthon néha szórakozásból kifestik magukat, de utcára nem, szerintem visszatetsző egy kimaszkírozott kislány. ennyi. (nem tiltom őket, később tőlem csináltak amit akarnak, felnőnek, keresnek magukra, vesznek amit akarnak)
Hát nem tudom.
Egyáltalán nem vagyok maradi, sőt...
De 24 éves fejjel azt mondom, hogy egy 12 éves még kislány és szerintem nem való egy 12 éves kislánynak, hogy sminkelje magát és kirívóan öltözködjön.
Pár év múlva meg megnezheted ha most hagyod neki és nem szabsz egy határt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!