Nagyon aggódom a lányomért, normális ez a mostani fiataloknál?
A melltartó kitöméséről elbeszélgetnék vele, de a smink lehet elfogadható. Az enyém is ennyi idősen kezdte el festeni magát, és láttam, hogy a barátnői is ezt teszik. Csak míg nekik tiltva volt, megvették az olcsó, ócska kozmetikumokat a zsebpénzükből, az én lányomnak meg próbáltunk együtt normálisat keresni. És mivel nem titokban, két perc alatt a suliban sminkelt, finom lett és ízléses, itthon rendesen le is tudta mosni, mert arra is volt megfelelő idő és szer, a többiek meg kapkodva, le is mosták meg nem is... most 18, és évekkel ezelőtt ráunt a korai kelésre, és pkkpakk feldob egy spirált meg szájfényt, nem lett elfajzott kis ribi.
A sminket bátran engedd meg, cserébe annyit kérj, hogy ne bazári majomként parádézzon.
A tiltással csak azt éred el, hogy nem fogsz róla tudni. MEg később sem semmiről.
beszélgess vele sokat erről
hívd fel a figyelmét a negatívumokra !
ne engedd el vásárolni a barátnőkkel
de te menj vele el és segíts neki stílust találni
magyarázd el h nem feltétlenül a külsőséget a fontosak
nekem 13 a lányom
mázli h az osztálytársai ennyire nem szálltak el
de azért én is sokat beszélgettem vele ezekről és pár dologban megvan a kompromisszum
#24.
Mi az, hogy pofon ...?
Mi az, hogy kutyát nem érdekli ?
Vegye kutyába a saját lányát ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!