Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legfájóbb mondat/meg...

Mi volt a legfájóbb mondat/megjegyzés/szó, amit valaha mondtak neked?

Figyelt kérdés

Családtagtól, baráttól, ismerőstől, idegentől való fájó mondatok/megjegyzések.

Ami akár évekig nyomott hagyott bennetek és egyszerűen nem tudjátok elfelejteni azóta se.

Ja és még van egy kérdés, hogy igaznak tartod azt a mondatot, amit mondtak neked?(Megérdemelted e vagy sem stb)

Előre is köszi a válaszokat!

2021. márc. 11. 01:06
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

"Miért vannak olyan mondatok amik beégnek a tudatunkba, és nem tudunk tőlük nyugodtan létezni?"

Ez az idézet jött velem szembe. Találó.

2021. márc. 18. 01:07
 32/45 anonim ***** válasza:
88%
És neked kérdező, van ilyen mondat az életben?
2021. márc. 18. 11:18
 33/45 A kérdező kommentje:

Kicsivel fentebb leírtam, viszont mostanában 1 barátom sokszor használja rám a " a szerencsétlen" szót.

Elég megalázó, mikor amúgy ő egy nagy szerencsétlenség, szóval annyira nem veszem magamra :)

2021. márc. 19. 22:04
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
mi a baj Clairoval? 😟😭
2021. márc. 19. 22:57
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez első oldal válaszait bőven elég volt elolvasni. Elég lesújtó mind, és nagyon sajnálom, akik mind-mind ilyeneket kaptak.

Nekem és a testvéremnek anya mondta egyszer, hogy “ha tudtam volna, hogy ilyen gyerekeim lesznek, inkább meg sem szülöm őket”.

Valószínű csak ránk vetítette ki a saját sz*rságait, de ilyet akkor sem mondok a gyerekeimnek. Mellesleg nagyon jó testvérpár voltunk mindig is, és normális gyerekek, tehát még érthetetlenebb volt ez a megnyilatkozása.

2021. márc. 19. 23:51
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

"Semmit nem tudok tisztelni benned!"

Nagyon övön alulinak éreztem. Leendő exférjem mondta..

Én sosem mondtam volna ilyet neki.

2021. jún. 15. 13:00
 37/45 anonim ***** válasza:
95%
Kis elősztori a mondathoz: a lakás, amiben most lakunk eredetileg anyósomé volt, párom cserélt vele, ő a saját lakását adta oda. Én nem szívesen költöztem így be, mivel bennem volt, hogy ezért nem én dolgoztam meg, hogy lesz ez az én otthonom? Aztán egyébként fel is újítottuk, több millió forintom áll benne, közel 10. Na ezek után anyósom párja beszólt, hogy nem szerencsés azt a lakást az otthonomnak nevezni, mivel én becsücsültem a tutiba, kvázi kitúrtuk onnan anyósomat. Ez fél évvel azután történt, hogy elkezdtem pszichológushoz járni amiatt, hogy hogy dolgozom fel, hogy beköltözöm más lakásába, mivel egész életemben presztízs kérdést csináltam abból, hogy az az enyém, amiért én dolgoztam meg és nem kérek szívességet senkitől. A pszichológus segítsége amiatt is kellett, mert én nem akartam még csak ebbe a városa sem költözni, párom ragaszkodott hozzá, hogy közel lehessen a családjához. Na ezek után különösen betaláló egy ilyen mondat...
2021. jún. 15. 14:00
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Anyamtol megkaptam hogy szarházi, kicsi voltam valamit ram orditott, en meg visszaszajaltam hogy az vagy te, erre ezt mondta h szarhazi. Sz.rul esett.
2021. jún. 15. 14:13
 39/45 Bianka 566 válasza:
100%
A legfájóbb dolog amikor azt mondták nekem hogy nem fog sikerülni amit el szeretnék érni nagyon sokat tanulok és folyamatosan jók a jegyeim ők persze akkor sem hiszik el hogy sikerülni fog.(a szüleim)
2021. jún. 15. 18:06
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

"hülye vagy mindenhez!"

Ezt mondjuk annyit mondtám a szüleim h végül megszoktam.

2021. jún. 15. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!