Mi volt a legfájóbb mondat/megjegyzés/szó, amit valaha mondtak neked?
Családtagtól, baráttól, ismerőstől, idegentől való fájó mondatok/megjegyzések.
Ami akár évekig nyomott hagyott bennetek és egyszerűen nem tudjátok elfelejteni azóta se.
Ja és még van egy kérdés, hogy igaznak tartod azt a mondatot, amit mondtak neked?(Megérdemelted e vagy sem stb)
Előre is köszi a válaszokat!
"Miért vannak olyan mondatok amik beégnek a tudatunkba, és nem tudunk tőlük nyugodtan létezni?"
Ez az idézet jött velem szembe. Találó.
Kicsivel fentebb leírtam, viszont mostanában 1 barátom sokszor használja rám a " a szerencsétlen" szót.
Elég megalázó, mikor amúgy ő egy nagy szerencsétlenség, szóval annyira nem veszem magamra :)
Ez első oldal válaszait bőven elég volt elolvasni. Elég lesújtó mind, és nagyon sajnálom, akik mind-mind ilyeneket kaptak.
Nekem és a testvéremnek anya mondta egyszer, hogy “ha tudtam volna, hogy ilyen gyerekeim lesznek, inkább meg sem szülöm őket”.
Valószínű csak ránk vetítette ki a saját sz*rságait, de ilyet akkor sem mondok a gyerekeimnek. Mellesleg nagyon jó testvérpár voltunk mindig is, és normális gyerekek, tehát még érthetetlenebb volt ez a megnyilatkozása.
"Semmit nem tudok tisztelni benned!"
Nagyon övön alulinak éreztem. Leendő exférjem mondta..
Én sosem mondtam volna ilyet neki.
"hülye vagy mindenhez!"
Ezt mondjuk annyit mondtám a szüleim h végül megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!