Miért ítélik el sokan a szivárványcsaládokat?
Úgy veszekedik itt egy két ember, mintha az élete múlna az igazán. Meggyőzni úgy sem fogjátok egymást, kár volt a kérdés is. Szinte már úgy véditek az álláspontotokat, agyvérzést azért ne kapjatok, nem éri meg. Azért remélem mindenki tudja, hogy a világ nem fekete vagy fehér, mindkét oldal pro és kontra is ugyanolyan szélsőséges és elutasitó. Kompromisszumra senki sem törekedni, mindenki csak tarolná a másik eszméit. Nem tudom hogy ennyire magyar szokás-e, de jobb helyeken attól hogy nem értenek egyet az emberek egy-egy eszmecserénél, elfogadják és tiszteletben tartják a másik önálló véleményét, és nem próbálják még 40.jére is ugyanazt lenyomni a másik torkán. Feleslegesen, persze, mert a másik már csak dacból sem ismerné el, hogy abban is van valami amit a másik ír. Kérdem én, értelme lesz a kérdésnek? Kikerekedik ebből a f.startályból amit idehordtatok valami? Vagy most azt várja az egyik fél, hogy mikor unja meg a másik, és akkor 100-150 kommentnél megunjátok?
Itt mutatkozik meg hogy nem etnikum, vagy szexuális beállítottságtól függ az embrri BUTASÁG, de öljétek egymást még vagy 50 komment erejéig, legyen még olvasnivaló.
74 Az USAban már van ilyen.:) 3 poliamor kapcsolatban élő meleg férfi él együtt, a gyereket béranyával kihordatták, és mindhárom férfit bejegyezték a baba apukájaként, természetesen anyát nem neveztek meg, mert neki az nincs. Csak érdekesség képpen írtam le.
Én az ilyesmihez még talán túl maradi vagyok. Csak hát ez ilyen. Mikor megengednek egy valamit, akkor jön a következő hülyeség, amit mindig lehet majd tetézni, mert kötelező elfogadni.
"a gyereket béranyával kihordatták"
Na igen, ennyit az örökbefogadásról..
Én elfogadnám, hogy a melegeknek legyen gyereke, ha ez nem járna azzal, hogy innentől kezdve egyre több/abszurd dolgot fognak engedélyezni, lévén ha már ezt is lehet, akkor miért ne lehetne azt is...
A meleg párok után jön az LMBTQ többi képviselője és végül boldog-boldogtalan gyereket fogadhat örökbe, ami lássuk be egy idő után elég fura lenne.
Terry Black is amikor örökbefogadott, felhagyott a régi életével és férfiként élt tovább, mert egészséges módon akarta nevelni a gyerekeket. Nála elhiszem, hogy tényleg akart gyereket, hisz feladta a régi életét, ahogy a szülők többsége szokta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!