Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélik el sokan a...

Miért ítélik el sokan a szivárványcsaládokat?

Figyelt kérdés
Én őszintén úgy gondolom, hogy a szivárványcsaládban felnövő gyerekeknek is teljes joguk van a boldogsághoz. Mégis sokan elítélik őket, és akárki erről beszél, képmutatónak vagy idiótának állítják be. Miért? Mi a rossz ebben?

2021. febr. 24. 23:00
 121/131 anonim ***** válasza:
86%

"nem üldözi őket sem a hatalom sem az átlagember."

biztos ezért lehetetlenítette el a hatalom az örökbefogadást meleg pároknak :)

és biztos ezért nem mernek az utcán nyíltan "melegnek" lenni

2021. márc. 1. 09:28
 122/131 anonim ***** válasza:
39%

Én naponta látok csókolózni meleg párokat és senki rájuk se nézz. Van hogy azt látom úgy csókolóznak, hogy közben figyelik a reakciót.

Nálunk munkahely egy nyíltan leszbikus is fölvett és senki nem vetette ki, sőt mindenki elfogadta, pedig állami munkahely. Nincsenek olyan szar helyzetben, persze ha folyton figyelnek a sérelemre akkor meg is fogják azt találni.

Én nem támogatom a meleg örökbefogadást, de az sem egészséges amikor csak nők nevelnek fel egy gyereket ( apuci elment és csak anya, nővérek és nagyi) mert ott a fiú is lányos lett. Igenis kell a férfi és női nem is.

Ám melegségtől függetlenül EQ és IQ- hoz kötném a gyerekvállalást.

2021. márc. 1. 11:41
 123/131 anonim ***** válasza:
100%
11:41-es: életem 31 éve alatt én összesen egyszer láttam nyíltan csókolózó meleg párt, és az is Madridban volt...
2021. márc. 1. 13:35
 124/131 anonim ***** válasza:
0%

121: "biztos ezért lehetetlenítette el a hatalom az örökbefogadást meleg pároknak"

Én azt írtam, hogy minden emberre azonos jogok vonatkoznak; tehát egy homoszexuális férfinek is joga van megnősülni és gyereket vállalni. Senki nem tiltja meg. Tehát teljesen azonos jogaik vannak, mint bárki másnak.

2021. márc. 1. 15:09
 125/131 anonim ***** válasza:
88%

Egy meleg pasi miért akarna megházasodni egy nővel? Egy férfival miért nem lehet? Nem házasodhat egy másik felnőtt éppelméjü egyeddel akivel szeretik egymást. Ez az emberi jogok megsértése

2021. márc. 1. 15:12
 126/131 anonim ***** válasza:
86%

"tehát egy homoszexuális férfinek is joga van megnősülni"

igen, joga van. de egy meleg férfi miért venne el egy NŐT?

2021. márc. 1. 15:18
 127/131 anonim ***** válasza:
10%
Ja, én meg 3 feleséget akarok, de nem lehet. Megsértik a jogaimat!
2021. márc. 1. 15:18
 128/131 anonim ***** válasza:
63%

123: nem tudom te hol sétálsz,de én szinte naponta láttam csókolódzó meleg párokat Budapesten, Margitszigeten stb. Lehet ilyen az aurám/szerencsém,de sokszor látom őket. Senki rájuk sem szól, max diszkréten elnéznek más irányba.

Volt olyan ismerősöm akit nem érdekel, hogy nézik és élvezte az életet, másik meleg ismerősöm meg folyton besértődött és veszekedéseket generált. Ennek köszönhetően persze érték inzultusok,de nem történt volna meg ha nem köt bele mindenkibe aki ránéz és jött az "azért nézel mert meleg vagyok?" hisztivel. Volt aki nem reagált,de addig puffogott, amíg elérte hogy utálják.

2021. márc. 1. 15:47
 129/131 anonim ***** válasza:
93%
#128 én nem kérdőjelezem meg azt hogy te mit látsz. de mi a helyzet vidéken? nagyvárosokban, kisvárosokban, falukban? vajon ott is ilyen szabadon tudnak létezni a melegek? mert ők nem csak Pesten élnek, vannak bőven vidéken is. vajon nekik is ugyanolyan jó mint a pestieknek?
2021. márc. 1. 15:53
 130/131 anonim ***** válasza:
0%
129: szobrot ne állítsunk nekik?
2021. márc. 1. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!