Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt olyanok, akikről...

Vannak itt olyanok, akikről sokan azt hiszik, hogy apa-lánya vagy anya-fia páros, miközben ők házas/szerelmespárt alkotnak?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 07:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Rólunk 2x hitték azt 😒😕

Férjem 30, én 27. Nem is nagy a korkülönbség.

Férjem pocakosabb, állandóan borostás (iszonyat erős az arcszőre) 1 fejjel magasabb nálam, barna a bőre (éhjel nappal kinn dolgozik, nagyon megfogta az évek alatt a nap). Én vékonykább, fehérbőr, nagyon világos haj, kb pont az ellentéte.

Mikor terhes voltam a fiunkkal, mentünk a dokihoz, az aszisztens kérdezte meg: hogyhogy a nagypapa jött és nem a kedves apuka?! 😂🤦‍♀️

Meg egyszer egy bevásárlóközpontban találkoztunk egy gyerekkori barátjával a férjemnek, ő kérdezte meg: ekkora lányod van már?! 🤣🤣

Ultragáz volt, a srác feje eltorzult, mikor párom mkndta neki, hogy a felesége vagyok 😂😂

2020. jún. 25. 07:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan volt, hogy a bátyámra hitték azt, hogy az apám, kétszer is. Pedig csak 2 évvel idősebb :D
2020. jún. 25. 09:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem egyszer a saját anyámnak néztek. Amúgy nagyon hasonlítunk egymásra.

Apával mentünk egy kollégájához, aki amikor meglátott azt kérdezte: "ő a nejed?"

Apám fapofával: "Ő a lányom, Lajos."

2020. jún. 25. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszer a szomszéd 16 éves lányt nézték a lányomnak pedig én csak 26 voltam akkor. Nagyon rosszul esett. 😉😂
2020. jún. 25. 23:05
 5/7 anonim válasza:
25%
Az én párom szegény már sokszor kapott rám dicséretet,hogy milyen szép nagy lányod van.De ő ezt soha nem vette rosszul,mert köztünk 17.év van,sőt még büszke is volt rám!
2020. jún. 26. 13:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is megesett már :D az előző párom magas, erős arcszőrzetű férfi, én pedig elég alacsony, vékony és babaarcú vagyok, emiatt vagy a lányának, vagy a húgának gondoltak, pedig csak 3 év volt köztünk.
2020. jún. 27. 00:27
 7/7 anonim válasza:
15%
Nekem a felesegemet neztek az anyamnak es meg igazuk is volt.
2020. júl. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!