Vannak itt olyanok, akikről sokan azt hiszik, hogy apa-lánya vagy anya-fia páros, miközben ők házas/szerelmespárt alkotnak?
Rólunk 2x hitték azt 😒😕
Férjem 30, én 27. Nem is nagy a korkülönbség.
Férjem pocakosabb, állandóan borostás (iszonyat erős az arcszőre) 1 fejjel magasabb nálam, barna a bőre (éhjel nappal kinn dolgozik, nagyon megfogta az évek alatt a nap). Én vékonykább, fehérbőr, nagyon világos haj, kb pont az ellentéte.
Mikor terhes voltam a fiunkkal, mentünk a dokihoz, az aszisztens kérdezte meg: hogyhogy a nagypapa jött és nem a kedves apuka?! 😂🤦♀️
Meg egyszer egy bevásárlóközpontban találkoztunk egy gyerekkori barátjával a férjemnek, ő kérdezte meg: ekkora lányod van már?! 🤣🤣
Ultragáz volt, a srác feje eltorzult, mikor párom mkndta neki, hogy a felesége vagyok 😂😂
Engem egyszer a saját anyámnak néztek. Amúgy nagyon hasonlítunk egymásra.
Apával mentünk egy kollégájához, aki amikor meglátott azt kérdezte: "ő a nejed?"
Apám fapofával: "Ő a lányom, Lajos."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!