Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?
Figyelt kérdés
Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?
És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?
vagy hogyan van ez?
2010. aug. 12. 20:58
71/77 A kérdező kommentje:
Barátnőm megint találkozgat ezzel a pasival. kiderült h nem is volt neki nője, csak így akarta lerázni a barátnőmet. Most is a pasi kereste barátnőmet. és ő szerelmes belé még mindig ezért találkozik vele :S
2010. okt. 2. 19:34
72/77 anonim válasza:
Ha egy nő élvezi a szexet és időnként,alkalmi partnerei vannak akkor ribi,ha egy pasi dugja meg a guruló almát is akkor ő egy Isten,képmutatás.
73/77 anonim válasza:
Nahát, te egy különlegesen figyelmes ember lehetsz, hogy ennyire aggódsz a "barátnőd" szexkapcsolata miatt...
74/77 A kérdező kommentje:
persze h aggódom! Ő legjobb barátnőm és nem szeretem ugy látni mikor teljesen magába van zuhanva,és félek h megint ez lesz. A pasinak gondolom megint csak arra kell. Fogalmam sincs h mit tegyek. Nem tudom felnyitni a szemét h ne talizzon a sráccal,mert nem lesz ennek jó vége. De ha biztatom h lehet h most komolyan gondolja akkor is szenvedni látom majd. és ez nem jó
2010. okt. 2. 20:16
75/77 anonim válasza:
Ha felnott, akkor az o dontese. Tudod, van, aki csak a sajat hibajan tanul es nem kell ot sajnalni. Senki sem kenyszeriti semmire.
76/77 anonim válasza:
Ha a barátnőd találkozna egy másik pasival,akivel igazán tetszenének egymással,akkor lesz..rná a mostani pasit.Kapaszkodik csak bele,mint az utolsó fűszálba,mivel a semminél azért csak jobb..észre kellene vennie,h rajta kívül milliomegy jó hapsi rohangál a világban..
77/77 anonim válasza:
Nem olvastam az eddigi válaszokat és a te kommentjeidet sem, szóval csak simán a kérdésedre válaszolok...
Én 2 évig voltam egy ilyen kapcsolat-féleségben, hogy csak szex, amúgy "barátok" voltunk... Én nem bírtam, többet akartam, de a srác nagyon csúnyán lepattintott, azóta nem is beszélünk, ennek féléve, de olyan szinten, hogy ha utcán meglát, akkor átmegy a másik oldalra, minden kapcsolatot megszakított velem!
Többet ilyenbe nem megyek bele, az tuti! Én is reménykedtem, de nagyon nem volt értelme!!! :(
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!