Szerintem ez a dolog úgy ahogy van meghalt. Ha a férfi még ki is mondta többször, hogy csak a szexre jó neki, másra nem akkor ez a továbbiakban sem fog változni. Nincs olyan hogy több szex után rájön hogy jé milyen szép lelke van ennek a lánynak! Az elejétől fogva kihasznál, látta hogy a lány könnyen adta magát és visszaélt a helyzettel(mindenki ezt tette volna a helyében), ha még azt is látja a lányon hogy szerelmes. A vacsora , film ennek összefüggésében csak egy minimális kiadási költség a szexért cserébe, vagy köret. EZ a férfi sosem fogja szeretni a lányt: a lány már az elején elrontotta, akármilyen erkölcsös is volt odáig, a férfi nem küzdhetett érte, nem udvarolhatott, és ha még kiis fejezi hogy csak szexre jó és másra nem akkor ez van. Ne áltassátok magatokat, persze nehéz ezt mondani egy szerelmes agynak, de ez van. Ebből nem lesz semmi.
2010. aug. 13. 10:48
62/77 anonim válasza:
Nem biztos,hogy rib*ncnak tartja,csak egy használati tárgynak.A lényeg,hogy nemigen fog megváltozni a véleménye.A barátnőd csak addig fog kelleni,amíg nem szeret bele egy másik nőbe,aki emberileg is vonzza,nem csak üríteni akar bele.(bocs a durva megfogalmazásért,de ez a helyzet,csak arra kell.)
2010. aug. 13. 11:03
63/77 anonim válasza:
Hú,az,hogy ki a ribi és ki nem,az csupán nézőpont kérdése.
Úgyhogy ezzel nem is kellene többet foglalkozni.
A barátnőd jól érzi magát esténként?Neki is mindig jólesik?Akkor mi a gond?
Majd ha elege lesz belőle,akkor úgyis szerelmes lesz másba,addig meg nem tök mindegy?
Én azt mondanám a barátnőmnek érezze jól magát,a többi(ennnyi évesen)tényleg nem számít.
2010. aug. 13. 13:45
64/77 A kérdező kommentje:
ma 13:45
Igen neki is jó a szex,csak néha szarul érzi magát uttána mert vhol tudja h nem ebből sosem semmi komoly,de azért ő mindig reménykedik.
Nekem is ez volt az első gondolatom mikor tanácsért fordult hozzám,hogy teljesen mindegy h mit csinál a srác véleménye nem fog változni,ha a szex meg neki is jó,akkor miért ne?
De persze ezt azért nem mondtam neki,inkább először idejöttem érdeklődni.
Egyébként a fiu még mindig nem jelentkezett,barátnőm meg nem meri keresni. Hülyén jönne ki h ha a lány irna neki sms-t és elhívná vhova?
2010. aug. 13. 17:04
65/77 anonim válasza:
Nem.
Sőt,én azt írnám sms-ben,hogy most nekem van hozzá kedvem,úgyhogy szedd össze magadat...
(nem hiú reményt akarok kelteni,de sok pasi elvette a "használata tárgyát",mert meg volt elégedve,hogy a nő nem patáliázik,elfogadja azt ami van.Persze házasság után se változott semmi.Asszony nevelte a gyerekeket,este hazament a férj és ágybabújtak.Persze sok "nagy szerelemnek" is ez lett a vége...)
Én a helyedben nem úszítan a lányt a pasi ellen,viszont szívesen felajánlanám a vállamat némi sirdogálásra,figyelembe véve,hogy tudta mit választott.
2010. aug. 13. 19:21
66/77 A kérdező kommentje:
szóval,akkor mondhatom barátnőmnek ha anynira vágyik a fiura h irjon neki,és ne törödjön a következményeklel,mert semmin nem változtat? És biztosítom affelüő,h ha végre felnyilik a szeme mindenben számíthat rám!
2010. aug. 13. 19:40
67/77 anonim válasza:
ha vágyik a srácra mondhatod neki, hogy keresse, de azt is mond meg neki, hogy ne tápláljon hiú reményeket, mert ezt szex kapcsi marad.
2010. aug. 13. 20:04
68/77 A kérdező kommentje:
hát írt neki,de a srác azt irta vissza,h a barátnőjével van,és majd ő keresi... :S ez azért így elég gázos,de legalább talán felnyílt a szeme
2010. aug. 14. 09:16
69/77 anonim válasza:
innentől kezdve, hogy tudja a lány, hogy a srácnak van bnője, egyértelmüen érezhetné, hogy csak szexre kell a srácnak. Ha ezután is lefekszik vele, az én véleményem szerint innentől lehet mondani, hogy r.ibanc. A srácot nem is véleményezem. Sajnos a legtöbb úgy gondolja, hogy ez alanyi jogon jár neki.
2010. aug. 14. 12:08
70/77 anonim válasza:
A srác egy gerinctelen féreg,a barátnőd meg onnantól lesz rib*nc,ha lefekszik vele akkor is,ha tudja,hogy barátnője van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!