Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy lány belemegy...

Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?

És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?

vagy hogyan van ez?

2010. aug. 12. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem is buta a no, ha belemegy, ha tudja, hogy csak arra kell a pasinak, viszont a pasi sem igazsagos, mert hasznalja azt a not, szoval egyik sem jobb a masiknal.
2010. aug. 12. 21:30
 32/77 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem itt fontos, hogy előtte ismertétek-e egymást, vagy nem.

Én olyanról tudok nyilatkozni, mikor két ember között pár találka után szexkapcsi alakul, amiből aztán párkapcsolat. A férfi most is teljes értékű nőként tekint rá.

2010. aug. 12. 21:31
 33/77 anonim ***** válasza:
100%

,megint én:

-ne keresd!

-ha ő jön hozzád mégis, mondd meg neki, hogy te nem akarod a szexkapcsolatot tovább, de nem akarsz haragot sem.

-ne mondj neki semmi mást, mert ha azt mondod, hogy: "ha csak arra kellek neked akkor ne is gyere"--ettől függetlenül még hazudhat és továbbra is jönne. De ugyanúgy becsapna.

Szerintem csak mondd meg neki, hogy nem akarod a szexet de jóban leszel vele, tehát bírod nagyon, de szex nem lehet.

Ha hiányzol neki keresni fog.Akármilyen ürüggyel, de veled akar lenni! Ha nem, akkor nem jeletkezik, és nem kellesz neki. Ez van.

2010. aug. 12. 21:33
 34/77 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sajnos én is ilyen naív voltam. Minden találka orális szexszel végződött, aztán 2 hónap után másik nővel járt, miközben engem hitegetett!

Eszméletlen, hogy lehettem ilyen. Nagyon szégyenlem az egészet, de mostmár tudom hogy mindig körültekintőnek kell lennem, és először megismerni az illetőt.

2010. aug. 12. 21:35
 35/77 A kérdező kommentje:
a fiu és a lány elötte nem ismerte egymást. munkahelyen mutatták őket be egymásnak. A pasi sokéig nyomult könyörgött egy taliért,mikor a lány belement a 2.- találkozáskor lefeküdtek,és azóta tart ez a dolog. Kisebb nagyobb szünetekkel. A férfi egyszer megmondta a lánynak h neki másra nemjó,de a lány nem tudta h ezt most komolyan mondja vagy csak haragszik mert elötte összevesztek vmin
2010. aug. 12. 21:35
 36/77 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező kommentje:

a lány az utolsó találkozáskor nemet mondott a sexre,a fiú azóta se kereste(kb,4 napja)

fogja még keresni vajon?

és ha igen akkor azért mert ad egy esélyt neki,vagy csak bepróbálkozik?

Tud egy szerelmes lány ilyenkor okos döntést hozni?

mert valljuk be két lehetősége van:

1., ha keresi találkozik vele,mert neki az a kis idő sokat jelent amit a fiúval eltölt

2.ha keresi nem találkozik vele-de akkor meg honnan fogja tudni h mi van ha most komolyan gondolta volna??

bele estem az 1. variációs hibába.

Ha megint nemet mond a lány, akkor is fog jelentkezni a fiú egy kis idő után, hátha ismét be adja a derekát...

2010. aug. 12. 21:36
 37/77 A kérdező kommentje:

és ha mondjuk 2.,3. szor is nemet mond amig komolyan nem veszi őt?

vagy ezt a véleményt már nem tudja megváltoztatni magáról?

Ha igen,ha nem akkor is csak arra lesz jó?

2010. aug. 12. 21:39
 38/77 anonim ***** válasza:
79%
Mi a fenéért írod azt hogy "a fiú és a lány", miért nem egyes szám első személyben írsz? :S Szerintem elég nyilvánvaló, hogy te vagy a lány.
2010. aug. 12. 21:43
 39/77 anonim ***** válasza:
100%

hiába mond a lány nemet még másodjára és harmadjára (bár szerintem harmadjára nem keresné, ez az én tapasztalatom)a fiú sosem fogja komolyan venni, ha nincsenek érzései csak a szex jó neki.

Ahogy olvasom a kommenteket megdöbbent, hogy mennyi olyan buta nő van mint én. Belemenni egy ilyen kapcsolatba, mert én szeretem a férfit, és már arra a kis időre is boldog vagyok amit velem tölt, aztán óriásit csalódni mikor világossá válik, hogy neki csak használati tárgy vagyok. Később azért elhiteti, hogy ő igen is szeret, végül számomra is világossá válik, hogy miről is szólt az egész. Mikor jön a megvilágosodás, utána elég nehéz lerázni és megértetni vele, hogy az ébresztő ha kicsit későn is, de nálam meg volt, most ő jön...

2010. aug. 12. 21:46
 40/77 A kérdező kommentje:
hát tulajdonképben nem rólam van szó,hanem a legjobb barátnőmról
2010. aug. 12. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!