Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak azt hiszik, hogy a kisajak a sok szextől nő meg, vélemény?
Vannak, akiknek hiába mondják, hogy valakinek szűz korában is ilyen, nekem egy azzal védekezett, hogy ezt csak a ribancok találták ki.
Nekem már amikor kicsi voltam kilógott, az első "barátom" amikor először meglátta elkezdett szidalmazni, hogy hát te nem is vagy szűz mert mekkora a p*nád, persze hiába mondtam neki.. gyorsan lapátra is tettem.
A szexxel kapcsolatos képmegosztókon (pl. Goldengate) is az ilyen képeknél a hozzászólások egy része: fújj, szét van b*szva, undorító, mekkora *rva hogy kinyúlt neki...
Ezzel sok lány önbecsülését a sárba tiporják, ezért is akarnak már 16 évesek szeméremplasztikára menni.
Nem rád gondoltam :D Én nő vagyok, és azokkal nem állok szóba, akik azt hiszik a szextől néz ki így egy nő :)
Milyen orvos vagy egyébként? (Én is eüs vagyok)
Amúgy bocs ha nem nekem szólt, csak hirtelen úgy jött le:)
Én evezni járok, és a lábam már tökre csónakalakú...
:DDDDDD
ezt a marhaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!