Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy lány belemegy...

Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?

És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?

vagy hogyan van ez?

2010. aug. 12. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
83%
Annak örülök,hogy nem én rólam írtak mert én is hátat fordítottam annak a nőnek akit szeretek.
2010. aug. 12. 22:00
 52/77 anonim ***** válasza:
100%
Én a jelenlegi párommal igy voltam..2évig csak szex volt és semmi..amikor hivott mentem..annyira belevoltam zugva hogy nemis vallottam be magamnak h csak szexelni akar. Utánna egyszer csak mondta hogy ő szeretné ha megprobálnánk azóta is egyutt vagyunk több éve
2010. aug. 12. 22:01
 53/77 A kérdező kommentje:

"Azaz igazság,hogy talán nem úgy indultatok neki legalább is ő ,hogy ez komolyra fordulhat és csak egy ribinek könyvelt el.És ezen nem tudsz változtatni sajnos!"

ez azért így elég rossz.

egyébkánt a lány azt mondja ha fiuval a szex nagyon jó,és nehéz volt neki nemet mondani. Majdnem azt tanácsoltam neki h sztem akármit csinál igy is ugyis ribinek tartja,tehát ha annyira jó,egy utolsóba benne lehetne,de uttána meg kéne próbálni lezárnia a dolgot.

de nem mertem ezt mondani,mert mi van ha égis van vmi amivel változtathat a véleményen és komolyra fordulhat a dolog

2010. aug. 12. 22:04
 54/77 anonim ***** válasza:
100%

szóval akkor ha a lány szerelmes és ugy megy bele egy ilyen kapcsolatba(a fiu tudja h a lány többet érez),akkor tulajdonképpen őt csak kihasználják nem?

Ha nem lenne szerelmes a fiuba és ugy menne bele az ilyen sexkapcsiba akkor lenne elítélendő,nem?

ezeket tökéletesen meg is válaszoltad.

mennyi ideje tart ez a dolog? Szerintem csak az idő segíthet. Bárki mondja, sőt még akkor is ha a lány is egyértelműen látja, hogy a fiú csak a szexre megy, amíg a lány szerelmes belé, nem fogja elküldeni. Ameddig szereti, szerintem teljesen mindegy hogy hogyan, de a lényeg, hogy vele van, szerintem így gondolkozik a lány.

2010. aug. 12. 22:06
 55/77 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ez a helyzet már másokkal is megesett és ez az általános vélemény ,hogy a helyzeten nem igazán lehet változtatni.
2010. aug. 12. 22:08
 56/77 A kérdező kommentje:

amíg a lány szerelmes belé, nem fogja elküldeni. Ameddig szereti, szerintem teljesen mindegy hogy hogyan, de a lényeg, hogy vele van, szerintem így gondolkozik a lány.

igen teljesen így gondolkodik.

eza kapcsolat kicsit több mint egy éve tart,persze voltak benn szünetek,3,5 hónap volt a leghosszabb,akkor egyáltalán nem beszéltek,mert a lány rájött h csak arra kell,és próbálta felejteni a fiút. De nem tudta így mikor ujra jelentkezett megint elkezdett reménykedni

2010. aug. 12. 22:10
 57/77 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem buta és naiv a lány, ha a pasi többet akarna már rég lépett volna, de neki ez így nagyon kényelmes, akkor veszi elő a lányt amikor neki tetszik és semmiféle kötöttségei nincsenek irányában. Felesleges álomvilágban ringatnia magát, meg kell mondani a pasinak ennyi volt, ha akarna valamit, akkor teperne, de ha annyira akarná a lányt és szerelmes lenne belé, már többet akart volna. Esetleg még azt érdemes megpróbálni, hogy a barátnőd azt mondja a fiúnak, most alakul egy kapcsolat és ezért talán ezt be kéne fejezni, figyelje meg mi a pasinak erre a reakciója. De igazából szerintem felesleges egy ienre vesztegetni az idejét, elég buta, hogy hagyja, hogy kihasználják.
2010. aug. 12. 22:12
 58/77 anonim ***** válasza:
100%
és ez így is lesz, amíg a lány szereti ezt a fiút. Mivel a lánynak is jó a szex a fiúval, így meg pláne, hogy talizik vele, mikor jelentkezik a férfi. Nem tudom mennyi időbe telik, de biztos, hogy észbe fog kapni a lány, hogy neki is szüksége van a viszonzásra. Arra ,hogy őt is szeressék , ne csak szavakkal , és ne csak az ágyban.
2010. aug. 12. 22:14
 59/77 anonim ***** válasza:
78%
és mi van ha a pasi is szerelmes, csak nem meri megmondani, mert úgy gondolja a lány a "roszfiúkra" hajt, hiszen lefekszik vele, és fél ha elmondaná mit érez már nem lenne szimpi a csajnak?
2010. aug. 12. 22:51
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
ha nem lenn szimpi a csajnak, akkor a csaj nem ugrana az első hívásra, és egyáltalán nem figyelt volna fel a férfira.
2010. aug. 12. 22:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!