Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?
Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?
És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?
vagy hogyan van ez?
"Azaz igazság,hogy talán nem úgy indultatok neki legalább is ő ,hogy ez komolyra fordulhat és csak egy ribinek könyvelt el.És ezen nem tudsz változtatni sajnos!"
ez azért így elég rossz.
egyébkánt a lány azt mondja ha fiuval a szex nagyon jó,és nehéz volt neki nemet mondani. Majdnem azt tanácsoltam neki h sztem akármit csinál igy is ugyis ribinek tartja,tehát ha annyira jó,egy utolsóba benne lehetne,de uttána meg kéne próbálni lezárnia a dolgot.
de nem mertem ezt mondani,mert mi van ha égis van vmi amivel változtathat a véleményen és komolyra fordulhat a dolog
szóval akkor ha a lány szerelmes és ugy megy bele egy ilyen kapcsolatba(a fiu tudja h a lány többet érez),akkor tulajdonképpen őt csak kihasználják nem?
Ha nem lenne szerelmes a fiuba és ugy menne bele az ilyen sexkapcsiba akkor lenne elítélendő,nem?
ezeket tökéletesen meg is válaszoltad.
mennyi ideje tart ez a dolog? Szerintem csak az idő segíthet. Bárki mondja, sőt még akkor is ha a lány is egyértelműen látja, hogy a fiú csak a szexre megy, amíg a lány szerelmes belé, nem fogja elküldeni. Ameddig szereti, szerintem teljesen mindegy hogy hogyan, de a lényeg, hogy vele van, szerintem így gondolkozik a lány.
amíg a lány szerelmes belé, nem fogja elküldeni. Ameddig szereti, szerintem teljesen mindegy hogy hogyan, de a lényeg, hogy vele van, szerintem így gondolkozik a lány.
igen teljesen így gondolkodik.
eza kapcsolat kicsit több mint egy éve tart,persze voltak benn szünetek,3,5 hónap volt a leghosszabb,akkor egyáltalán nem beszéltek,mert a lány rájött h csak arra kell,és próbálta felejteni a fiút. De nem tudta így mikor ujra jelentkezett megint elkezdett reménykedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!