Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?
Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?
És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?
vagy hogyan van ez?
21.46
nálad mikor volt ez a megvilágosodás? mennyi idő után?
és uttána a pasi nem akarta komolyan a kapcsolatot?
nálam teljesen egyértelmű, hogy az ilyen egy r.i.b.a.n.c. mivel ha ezt megteszi nekem, akkor már megtette másnak is, és meg is fogja. az ilyeneket nevezik ócska l.o.t.y.ó.n.a.k.
22f
mert ő nincs regisztrálva :)
sajnos(szerencsére inkább!!) nem voltam ilyen helyzetbe így nehéz neki tanácsot adnom.
Mikor mesél a fiúról,sokszor nekem is az jut eszembe h ebből lehet vmi,bár én romantikus alkat vagyok,mindig reménykedek,néha meg tényleg az jön le h mást nem akar tőle.
Arról h mit gondol a srác,sem én sem barátnőm nem tud semmit. az egy rejtély
21.50
de ha tudod h azért teszi mert szerelmes? az nem változtat semmit a tényeken?
fél év kellett mire észbe kaptam, és utána se akart a férfi semmi komolyat. Egy darabig kereset még, hogy hát ő nagyon szeretné, ha ismét szexelnénk, elég nehezen fogta fel, hogy már nem szeretem, és ha így tovább lennék vele, na akkor érezném magam ribinek.
21:50-es srác, lehet, hogy te ezt gondolod, de az én esetemben a dolog az én részemről nem csupán a szexről szólt, én szerelmes voltam, míg a ffi nem.
nem éehet h ez amugy kor függő is? egy idősebb ismerősöm 30 év körüli mesélte h mig fiatal volt addig ő is lenézte az ilyen lányokat,és most ennyi idősen már teljesen másképp gondolja a sexkapcsolat dolgot.
a lány 19 éves,a fiu meg 23
A butáknál nem de vagyunk itt elegen akik megértenek.
Azaz igazság,hogy talán nem úgy indultatok neki legalább is ő ,hogy ez komolyra fordulhat és csak egy ribinek könyvelt el.És ezen nem tudsz változtatni sajnos!
szóval akkor ha a lány szerelmes és ugy megy bele egy ilyen kapcsolatba(a fiu tudja h a lány többet érez),akkor tulajdonképpen őt csak kihasználják nem?
Ha nem lenne szerelmes a fiuba és ugy menne bele az ilyen sexkapcsiba akkor lenne elítélendő,nem?
csak az idő segít azon h eljöjjön az a megvilágosodás? vagy van vmi amivel fel lehetne nyitni a lány szemét,h felesleges reménykednie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!