Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha egy lány belemegy...

Férfiak! Ha egy lány belemegy egy sex kapcsolatba, akkor őt elkönyvelitek r. ibancnak vagy késöbb változhat a vélemény róla?

Figyelt kérdés

Tehát ha egy lány többször is ugrik mikor megkeresitek,akkor ő a szemetekbe csinálhat akármit másra nem jó?

És ha mondjuk tudjátok h azért ugrik mindig mert szerelmes,és reménykedik? akkor is csak egy ribi?

vagy hogyan van ez?

2010. aug. 12. 20:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 A kérdező kommentje:

21.46

nálad mikor volt ez a megvilágosodás? mennyi idő után?

és uttána a pasi nem akarta komolyan a kapcsolatot?

2010. aug. 12. 21:48
 42/77 anonim ***** válasza:
91%
Ja. Akkor meg azt nem értem, miért nem ő ír ide :D Mindegy, csak ennyit akartam. Sok szerencsét a barátnődnek a fiúhoz.
2010. aug. 12. 21:49
 43/77 anonim ***** válasza:
30%

nálam teljesen egyértelmű, hogy az ilyen egy r.i.b.a.n.c. mivel ha ezt megteszi nekem, akkor már megtette másnak is, és meg is fogja. az ilyeneket nevezik ócska l.o.t.y.ó.n.a.k.

22f

2010. aug. 12. 21:50
 44/77 A kérdező kommentje:

mert ő nincs regisztrálva :)

sajnos(szerencsére inkább!!) nem voltam ilyen helyzetbe így nehéz neki tanácsot adnom.

Mikor mesél a fiúról,sokszor nekem is az jut eszembe h ebből lehet vmi,bár én romantikus alkat vagyok,mindig reménykedek,néha meg tényleg az jön le h mást nem akar tőle.

Arról h mit gondol a srác,sem én sem barátnőm nem tud semmit. az egy rejtély

2010. aug. 12. 21:52
 45/77 A kérdező kommentje:

21.50

de ha tudod h azért teszi mert szerelmes? az nem változtat semmit a tényeken?

2010. aug. 12. 21:53
 46/77 anonim ***** válasza:
100%

fél év kellett mire észbe kaptam, és utána se akart a férfi semmi komolyat. Egy darabig kereset még, hogy hát ő nagyon szeretné, ha ismét szexelnénk, elég nehezen fogta fel, hogy már nem szeretem, és ha így tovább lennék vele, na akkor érezném magam ribinek.

21:50-es srác, lehet, hogy te ezt gondolod, de az én esetemben a dolog az én részemről nem csupán a szexről szólt, én szerelmes voltam, míg a ffi nem.

2010. aug. 12. 21:54
 47/77 A kérdező kommentje:

nem éehet h ez amugy kor függő is? egy idősebb ismerősöm 30 év körüli mesélte h mig fiatal volt addig ő is lenézte az ilyen lányokat,és most ennyi idősen már teljesen másképp gondolja a sexkapcsolat dolgot.

a lány 19 éves,a fiu meg 23

2010. aug. 12. 21:55
 48/77 anonim ***** válasza:
100%

A butáknál nem de vagyunk itt elegen akik megértenek.

Azaz igazság,hogy talán nem úgy indultatok neki legalább is ő ,hogy ez komolyra fordulhat és csak egy ribinek könyvelt el.És ezen nem tudsz változtatni sajnos!

2010. aug. 12. 21:57
 49/77 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy korfüggő lenne. Persze biztos van olyan ffi aki idővel másként látja a dolgokat. Az én esetemben szereplő férfi már 45 éves, és még mindig úgy él, mint egy tini.
2010. aug. 12. 21:57
 50/77 A kérdező kommentje:

szóval akkor ha a lány szerelmes és ugy megy bele egy ilyen kapcsolatba(a fiu tudja h a lány többet érez),akkor tulajdonképpen őt csak kihasználják nem?

Ha nem lenne szerelmes a fiuba és ugy menne bele az ilyen sexkapcsiba akkor lenne elítélendő,nem?

csak az idő segít azon h eljöjjön az a megvilágosodás? vagy van vmi amivel fel lehetne nyitni a lány szemét,h felesleges reménykednie?

2010. aug. 12. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!