mind két fél egyedülálló,csak a lány szerelmes is a fiúba
2010. aug. 12. 21:15
12/77 anonim válasza:
A szexet vedd ki a programból egy pár alkalommal és ebből talán fogja tudni azt,hogy Neked ettől több kell.Ha neki ez nem tetszik akkor sajna másra nem vagy jó csak,hogy beléd törölje a farkát.34F
2010. aug. 12. 21:15
13/77 anonim válasza:
Már írtam előbb hogy akkor bemutat a barátainak stb..Én voltam hasonló kapcsolatban bár mi legjobb barátok voltunk és nem feküdtem le vele sosem.Együtt jártunk mindenhova és volt hogy ott aludtam nála de amikor többet kezdtem érezni ezeket megszüntettem mert nekem lett volna rossz.Amúgy a lány helyében kipróbálnám hogy mit szólna ha egy ilyen este után nem lenne sex csak összebújva aludni akarna a lány.Ebből egyből lejön.Ha "erőszakos" lenne vagy kicsit felháborodott akkor egyértelmű hogy mindezt azért vállalja be mert meg akar fektetni.Amúgy olyan helyen vacsiztok(vacsiznak) ahol ismerősők is lehetnek vagy messzebb?
2010. aug. 12. 21:17
14/77 anonim válasza:
Szerintem lehet belőle kapcsolat, a saját tapasztalatomból mondom. Nekünk baráti szexként indult, tényleg jó barátok voltunk, de egyszer csak kialakult a fizikai vonzalom a részéről is (részemről első pillanattól megvolt), és úgy 1 évig nem volt belőle semmi gond, hogy csak szex. De én hamar szerelmes lettem, és úgy 2 év után ő is. Ma már a barátnőjeként mutat be. De ehhez ki kellett törnöm abból a szerepből, hogy mi csak baráti alapon szexpajtások vagyunk, lefogytam, minden bevethető női eszközzel azon voltam, hogy vegyen már észre máshogy is, elkezdtem szexibb ruhákat hordani, fodrászhoz is gyakran jártam. Legtöbbet a fogyás segített, meg hogy sportolok, volt miért felnéznie rám. Persze a férfiak olyan korlátoltak, hogy nem vette észre hogy miatta van:)
15/77 anonim válasza:
Ez teljesen azon múlik, hogy kölcsönösségi alapon érzelmek is vannak-e? Amúgy meg egy csajnak miért ne lehetne trófeagyűjtése vagy egyéjszakás kalandja? Férfitársaim! Ne legyünk igazságtalanok a csajokkal! Olyanért lenézni őket, amit magunknál szinte erényként kezelünk? Hogy is van az a szálka és gerenda?
16/77 anonim válasza:
Hát egy vacsora meg mozi akkor annak az éjszakának az ára, annyi az ára a lánynak s tulajdonképpen igen, a pasi megvásárolta őt.
17/77 anonim válasza:
szerintem ennek a fiúnak ez pont így jó. néha kell neki egy kis sex meg társaság akkor megkeres, de amúgy nem akar felvállalni és veled járni.ha van egy kis tartás benned akkor dobod a francba, szerelem ide vagy oda ő csak használ téged.
2010. aug. 12. 21:18
18/77 anonim válasza:
azzal lehet bizonyítanál hogyha nemet mondanál. Én kitalálnám h találkozgatni kezdtem valakivel és már nem lehet szexkapcsolat... ha akar téged, úgy is teperni fog, és nem fogja hagyni a büszkesége h már nem kaphat meg téged többet!
Az esetem érdekes volt, én majdnem fél évig találkozgattam egy pasival, könnyen megkapott, nem feküdtünk le, ő akarta, én nem adtam oda magam, de csók az volt, minden egyes találkozásnál, és neki az is elég volt, mert a csókból leszűrte h "nem tudok neki ellenállni" ... aztán egyszer csak elküldtem, h bocsi, de találkozgatok valakivel, aztán minden baja lett, elkezdtem hanyagolni, ő is engem, aztán 1 hónap múlva ő kezdett teperni nekem...
2010. aug. 12. 21:18
19/77 anonim válasza:
Én nem ribinek, hanem butának és naivnak:(
2010. aug. 12. 21:19
20/77 A kérdező kommentje:
a lány az utolsó találkozáskor nemet mondott a sexre,a fiú azóta se kereste(kb,4 napja)
fogja még keresni vajon?
és ha igen akkor azért mert ad egy esélyt neki,vagy csak bepróbálkozik?
Tud egy szerelmes lány ilyenkor okos döntést hozni?
mert valljuk be két lehetősége van:
1., ha keresi találkozik vele,mert neki az a kis idő sokat jelent amit a fiúval eltölt
2.ha keresi nem találkozik vele-de akkor meg honnan fogja tudni h mi van ha most komolyan gondolta volna??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!