Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!
Házasság párti vagyok, pár hónap és már feleség leszek :)
24/L
Gyereket csak házasságban szülnék.
Mivel már nem akarok szülni és vannak nekem is, meg a páromnak is gyerekei az előző házasságainkból, van külön vagyonunk is és külön problémáink is, ilyen helyzetben nem szeretnék házasodni, nekem jobb az élettársi kapcsolat, ami megenged egy jogilag sokkal lazább köteléket.
És mit szóltok ehhez?:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1083..
Egy darabig, ha az illető hajlandóságot mutat a házasságra. Nem élnék együtt olyan emberrel, aki nem képes kijelenteni az anyakönyvvezető előtt, hogy engem örökre társának tekint.
24 éves, férjezett nő
Nem, szeretnek meghazasodni, nekem sokat jelent az a 'darab papir' es az azt korulvevo 'rongyrazas'. Azt is megertem, ha ez valakinek nem szamit, de nekem igen. Es szeretnek eskuvot az osszes szerettemmel es barataimmal, gyonyoru ruhaban marcipanos tortaval... Amikor minden a paromrol es rolam szol.
Bar ettol fuggetlenul sosem hazasodnek hazassagi szerzodes nelkul (eleg sokat keresek) de ez szerintem nem olyan nagy vetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!