Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársi kapcsolat:benne...

Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
Az aki élettársi kapcsolatban él az nem gondolja komolyan????Rabolják egymás idejét???Ezt komolyan írta a válaszoló??Akkor én vagy a párom rabolja az időmet hosszú évek óta és valószínű idő rablásból építkeztünk és vállaltunk gyereket??!!Hát ez is egy felfogás majd mondom is a páromnak ne rabolja már az időmet......röhej!!!!
2010. aug. 17. 17:18
 72/77 anonim ***** válasza:

Házasság párti vagyok, pár hónap és már feleség leszek :)

24/L

2010. aug. 17. 17:29
 73/77 anonim ***** válasza:

Gyereket csak házasságban szülnék.

Mivel már nem akarok szülni és vannak nekem is, meg a páromnak is gyerekei az előző házasságainkból, van külön vagyonunk is és külön problémáink is, ilyen helyzetben nem szeretnék házasodni, nekem jobb az élettársi kapcsolat, ami megenged egy jogilag sokkal lazább köteléket.

2010. aug. 17. 17:45
 74/77 anonim ***** válasza:
2010. aug. 17. 18:26
 75/77 anonim ***** válasza:
Én voltam élettárs, most házas vagyok mind két kapcsolatból van egy egy gyerkőcöm. Én semmi különbséget nem érzékelek, legfeljebb a társadalom megitélésében. Az emberek jobban elfogadják a házasságot, pláne ha gyerek is van. Mondjuk engem soha nem érdekelt mit gondolnak mások, ez csak az észrevételem. 41 éves nő
2010. aug. 17. 18:47
 76/77 anonim ***** válasza:

Egy darabig, ha az illető hajlandóságot mutat a házasságra. Nem élnék együtt olyan emberrel, aki nem képes kijelenteni az anyakönyvvezető előtt, hogy engem örökre társának tekint.

24 éves, férjezett nő

2010. aug. 17. 19:36
 77/77 anonim ***** válasza:

Nem, szeretnek meghazasodni, nekem sokat jelent az a 'darab papir' es az azt korulvevo 'rongyrazas'. Azt is megertem, ha ez valakinek nem szamit, de nekem igen. Es szeretnek eskuvot az osszes szerettemmel es barataimmal, gyonyoru ruhaban marcipanos tortaval... Amikor minden a paromrol es rolam szol.

Bar ettol fuggetlenul sosem hazasodnek hazassagi szerzodes nelkul (eleg sokat keresek) de ez szerintem nem olyan nagy vetek...

2010. aug. 17. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!