Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársi kapcsolat:benne...

Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
100%

majdnem az összes (európai ill amerikai) házasság élettársi kapcsolatnak indul = mindneki benne van.... aztán jó esetben megkérik a kezét közben.

na de ki hívja ezt élettársi kapcsolatnak? én azt mondom, hogy a párommal/szerelmemmel élek, ennyi.

jó,aki nagyon vallásos, az mondhatja , hogy "csak akkor költözöm hozzád/fekszem le veled, ha már házasok leszünk"

2010. aug. 12. 20:32
 22/77 anonim ***** válasza:
79%

Igen.

Már voltam férjnél(16 évig).Saját gyerekeim,lakásom,autóm,állásom van.Így nincs mit elosztani búcsuzáskor.

37/N

2010. aug. 12. 20:33
 23/77 anonim ***** válasza:
70%

Az én kérdésemre szerencsére nem válaszoltál. Még csak az hiányozna.

Nem vagyok irigy olyan emberre aki nap mint nap görcöl, SZEGÉNY, és havonta egyszer látja a szerelmét. És ő dumál a boldog párkapcsolatról. Kiváncsi vagyok hogy milyen lenne ha nap mint nap együtt lennétek.

2010. aug. 12. 20:37
 24/77 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is élettárs vagyok, de voltam már feleség is. Akkor 4 éves élettársi kapcsolat után mentem hozzá feleségül. Nem kellett volna, minden elromlott.

Most boldog vagyok

53/N

2010. aug. 12. 20:40
 25/77 anonim ***** válasza:
32%
Volt hogy együtt voltunk évekig,de ő kiment dolgozni én meg nem akadályoztam meg.És nem attól lezsel boldog párkapcsolatban hogy egymás seggében vagytok és fojtogatjátok egysmást.Látod válaszoltam neked is amúgy hány éves vagy?Bár sejtem.
2010. aug. 12. 20:41
 26/77 anonim ***** válasza:
66%
Mi van közellenség lettem mert leirtam őszintén a válaszom aztán nekem urottak! Miért is?Nem is érdekel.Ti aztán valószínű boldog kapcsolatokban élhettek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez már fáj,kövezzetek meg kérlek.
2010. aug. 12. 20:52
 27/77 anonim ***** válasza:
32%

Szomszédba jársz szekszelni? Vagy hogy bírod ennyi ideig?

Azért havonta egyszer, nem semmi.

ÁÁÁ, éljen a maszturbálás. Ebben már gondolom profi vagy.

2010. aug. 12. 20:58
 28/77 anonim ***** válasza:
Felesleges megkövezni, mert te még a tűzben sem égnél el.
2010. aug. 12. 20:59
 29/77 anonim ***** válasza:
55%
Most őszintén mi a nyavaja bajotok van?Megfogalmaznátok,amugy szóltam a moderátoroknak hogy útobbi két napba megsokasodtak a sértegető személyeskedő irámányok,amúgy képzeld kibirom egy hónapig szex nélkül egy kapcsolat szar lenne ha csak a szexről szólna és nem lenne szerelem meg szeretet tisztelet .
2010. aug. 12. 21:04
 30/77 A kérdező kommentje:

20:07

"Gyereket nem szülök , hitelt nem veszek fel, közös vagyont nem szerzek egy ilyen jogilag tisztázatlan helyzetbe . Egyébként más gond nincs vele. Qurvára nem a cécó meg fehér hacuka érdekel, csak a jogi biztonság. Én a jogász szemével nézek és látok."

Én is szóról-szóra így gondolom, pedig nem vagyok jogász.

Ne vitatkozzatok! Csak néztem, mi ez a sok válasz...ÁÁÁÁÁÁ

2010. aug. 12. 21:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!