Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!
Igen, benne vagyok mar 5 eve, es nem is szeretnek meghazasodni, csak folosleges penzkidobas. Azt a penzt elutazzuk minden evben :) Igy jo az elet! Boldogok vagyunk!
33/N
Én benne vagyok. De ez csak ideiglenes, mert nekem a házasság fontos. Hivatalos az élettársink is, de ez mégsem ugyanaz.
Talán jövőre... :)
Nem. Ha komolyan gondolja, házasodjunk össze, ha nem gondolja komolyan, akkor meg ne raboljuk egymás idejét.
Igaz, nem a papírtól boldog az ember, de a papír jelzi a végleges elköteleződés szándékát, ez viszont boldogít. :)
33N (házas)
"Nem. Ha komolyan gondolja, házasodjunk össze, ha nem gondolja komolyan, akkor meg ne raboljuk egymás idejét.
Igaz, nem a papírtól boldog az ember, de a papír jelzi a végleges elköteleződés szándékát, ez viszont boldogít." :)
33N (házas)
Ugyanezt akartam lényegében írni én is! (31/F)
Egyébként én rövidtávon, fiatalon igen (éltem is, a feleségemmel is 1,5 évet, és másokkal is 2-2 évet), mert együtt lakva kiderül, összeillik-e két ember, hosszú t
von is tudnak-e, jó-e egymással élni. De hosszútávon én is házasságpárti vagyok, ezzel jelzi mindkét ember az elkötelezettséget. És nagyon jó ezt érezni!!! Hogy valaki, akit nagyon szeretek, egész életét hozzám köti, de nemcsakugy, hanem mindeki előtt, eskó alatt. Aki nem élte át, nem tudja, mekkor feeling ez, mennyit erőt ad, mi például azóta 1/10 annyit se vitázunk, sokkal kiegyensúlyozottabbak vagyunk, jobban tudjuk segíteni egymás álmait, céljait.
Sajnos viszont nem midnen házasság jó (az én szüleiméké se volt az, egyik fél lényegében belehalt), mégis, ha még elkötelezettség sincs, akkor eleve reménytelen, másrészt az élettársi kapcsolat se mindig jó... az a baj vele, hogy az egyik fél nem gondolja igazán komolyan, igyekszik tartqani a menekülő utat, hogy bármikor leléphessen, és ez nem jó, hosszútávon aláássa a szép érzelmeket is, rombolja emberi mivoltunkat, hogy nem tiszteljük meg egymást és magunkat, a végleges egyenes döntéssel és magunk odaadásával (vagy azzal való szembenézéssel hogy nem vagyunk egymásnak valók, azzal sincs semmi baj, csqak engedjük mindkét felet megtalálni az igazit)
Nem! Nem lennék senkinek az ágyasa és macája sem. Ha házasodni akar, ezt ő is így gondolja. Ha meg potyázni, akkor keressen magának arra hajlandót.
Nő/?
én se élettárs,se feleség nem vagyok: BARÁTNŐ annál inkább.
Nem élünk együtt, pedig már néhány éve együtt vagyunk. De ez nekünk így jó,én ettől vagyok nyugodt és boldog. Szeretjük egymást és hűek vagyunk egymáshoz,talán azért is tart ennyiideje ,mert nem akarjuk megkötni a másikat. Tart,ameddig tart,ez az elvünk.
Egy szabadságimádó csaj :)))
26/L
jaa 20 11 elég szar alak lehet.
Szar az élete ezért ha valakinek jó akkor az neki nem tetszik!
FUjjj,de utálom az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!