Élettársi kapcsolat:benne lennél? És miért? Nemet, kort kérek!
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 19:49
11/77 anonim válasza:
Én nem, mert az élettársi kapcsolatot én személy szerint köztes megoldásnak érzem. Én sem a 400 fős fehér habos-babos esküvőtől leszek boldog, de akkor is szeretném azzal az emberrel összekötni a szűk családi köröm és Isten (vagy nevezzük bárkinek a felsőbb hatalmat) előtt az életem, akit szeretek. Szeretném, ha mások is látnák, hogy mi összetartozunk, egységet alkotunk. Persze ez csak az én véleményem.
12/77 anonim válasza:
Igen, ugyanis csak így lehet valakit igazán megismerni, ezt követően érdemes házasodni.
Találkozások alkalmával lehet egy arcot mutatni, ezért a sok válás. Azonban együtt élés során kizárt.
21/L
13/77 anonim válasza:
Gyereket nem szülök , hitelt nem veszek fel, közös vagyont nem szerzek egy ilyen jogilag tisztázatlan helyzetbe . Egyébként más gond nincs vele. Qurvára nem a cécó meg fehér hacuka érdekel, csak a jogi biztonság. Én a jogász szemével nézek és látok.
15/77 anonim válasza:
Szia én vagyok a 28N Én mmindig soha nem voltam esküvő párti sok volt a rossz példa sajnos Volt jo is de az más generácio más világ pffff.Én itt párom Londonban ingázunk.De mi igy érezzük jól magunkat.
16/77 anonim válasza:
20:08 Jól megy sorod és ezért nagy a szád.PFFFF
17/77 anonim válasza:
Miért menne jól a sorom tudod te mennyit gürcölök,nap mint nap h mennyi problémám van.Hogy havonta egyszer látom a szerlmemet.Nem ismersz csak itélkezel ,ez az irigaség roszindulat sajnos,ja és párom is magyar csak ott dolgozik,mielőtt azzal vádolnál hogy kitartaom magam egy londoni mágnással.
18/77 anonim válasza:
És kül. nem is szeretnélek megismerni. Másoknak is írt válaszaid alapján, ... ne írjam, hogy mit gondolok rólad. Ahelyett, h tanácsokat adnál, leszólod másokat...
19/77 anonim válasza:
jaj dehogynem irigység.Az meg vicces amikor látatlanba leosztanak miközben szart se tudnak rólam,a kérdésre válaszoltam őszintén,nem kérek az életemhez kommenteket irigy rosszindulatú hozzászolóktól.
20/77 anonim válasza:
Benne lennék, nincs vele gond, de azért az hogy "Ő a feleségem/férjem" mégis szebb, mint az "Ő az élettársam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!